• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

15.03.2019

09:09

PI*KA OD ČOVEKA! IŽIVLJAVAO SE NAD DEVOJKOM, PA PLAKAO I KUKAO NA SASLUŠANJU!

Vesti

PI*KA OD ČOVEKA! IŽIVLJAVAO SE NAD DEVOJKOM, PA PLAKAO I KUKAO NA SASLUŠANJU!

Podeli vest

Pao mi je mrak na oči zbog ljubomore, tukao sam je, ali nisam hteo da je toliko unakazim, plačući se pravdao Đorđe Lacković (24), koji je Ivani Filipović (22) izlomio rebra, isekao lice i pekao je peglom

Poludeo sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam hteo da odem toliko daleko da je unakazim. Žao mi je, pravdao se juče u Osnovnom sudu u Novom Sadu Đorđe Lacković (24), koji je u utorak zverski pretukao i mučio devojku Ivanu Filipović (22) u iznajmljenom stanu, gde su zajedno živeli.

Đorđe joj je tokom višesatnog iživljavanja motkom izlomio rebra, sekao je nožem po licu i butinama, bacao je na radijator i pekao joj ruke peglom.

Pomahnitali Lacković je istog dana uhapšen, a juče je izveden pred tužioca u Osnovni sud u Novom Sadu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

(FOTO) OVO JE MONSTRUM ĐORĐE (24) KOJI JE UNAKAZIO IVANU (22)! Motkom joj probio pluća i slomio rebra, iskasapio joj lice i ispekao je peglom!

Izvor iz istrage kaže da je Lacković plakao sve vreme tokom saslušanja.

- Kazao je da mu je zbog ljubomore pao mrak na oči. Priznao je da ju je dugo tukao, ali da nije ni bio svestan koliko je daleko otišao u tome - kaže Informerov izvor iz istrage.

On dodaje da je tortura u iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu počela u utorak oko 11.30.

Čitaoci traže maksimalnu kaznu

Jezivo iživljavanje u Novom Sadu pokrenulo je salvu osuđujućih komentara ogorčenih čitalaca našeg lista, koji su tražili najtrožu kaznu za Đorđa Lackovića:
* "Ovakve osobe, koje su u stanju da nekom urade sve to, opasne su za okolinu. To su izopačeni umovi kojima ništa nije nemoguće."
* "Devojka nije porodica, tako da ovo ne može biti nasilje u porodici, nego pokušaj ubistva!"
* "Ovo nije samo nasilje u porodici već i svirepi pokušaj ubistva sa sadističkim elementima. Zabrana prilaska nije dovoljna. Ovaj čovek treba da bude procesuiran po najhitnijem mogućem postupku i osuđen na maksimalnu kaznu!"

- Počeo je da bije Ivanu najpre rukama, nogama i drvenom motkom, kojom joj je polomio četiri rebra. Zatim ju je bacao na radijator i nastavio da je udara, pri čemu joj je probio plućnu maramicu. Potom ju je sekao nožem i pekao joj obe ruke peglom. U jednom trenutku joj je rekao da ide da odveze službeni kombi i naredio joj je da ga sačeka u stanu, "da bi nastavio tamo gde je stao" - priča naš izvor.

Kad je Đorđe izašao iz stana, izmučena i isprebijana Ivana je pozvala drugaricu, koja je odmah došla po nju u stan u Kosovskoj, a zatim su zajedno otišle u bolnicu.

- Lekari su zbog teških povreda na grudima i plućima odmah prevezli Ivanu na grudnu hirurgiju u Institut u Sremskoj Kamenici. O svemu je obaveštena policija, koja je locirala i uhapsila nasilnika - objasnio je naš sagovornik.

Lacković se tereti za nasilje u porodici i nanošenje teških povreda. Da li će tužilaštvo dodatno da ga tereti za još neko "teže" krivično delo, zavisi od rezultata istrage. Sudeći po komentarima revoltiranih čitalaca, trebalo bi da odgovara za mnogo teže delo s obzirom na ispoljenu brutalnost i sadizam (pogledati okvir).

Lacković je, inače, rodom iz Bogatića, kao i Ivana, a u Novom Sadu je studirao na Fakultetu sporta i fizičke kulture. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nesa

pre 5 godina

LJubomora je ozbiljna bolest i ovaj kreten ce to ponoviti kada izadje iz zatvora. To su poremecene licnosti koji imaju potrebu da svaku devojku kontrolisu maksimalno. Oni vide preljubu tamo i gde je nema, u jednom pogledu u jednoj izrecenoj recenici. Neznam dali postoji zdravstvena obaveza ali lecenje ovih psihopata je jako potrebno.

bubasvaba

pre 5 godina

Nerazumem kakva je ta bolest kad se setis samo nekom drugom da naneses stetu i povredjujes druge a ne LUPAS SVOJU GLAVU O ZID I TAKO PRODJES U DRUGU SOBU e to je bolestan a ovo je cisto izivljavanje za svaku osudu to jest maksimalnu kaznu strogog zatvora.

zoki

pre 5 godina

Ma , dozivotno - pa sta ? Sad je sezona krompira pa neka kopa . PKB je veliki .

ratko

pre 5 godina

Kazniti ga najstrozijom kaznom. On je potencijalni ubica.Ne sme biti slobodan

Biljana

pre 5 godina

Ovo je jezivo. Svi koji ovo opravdavaju I razumeju nadam se da nemaju cerke ili sestre. Ponosni roditelji ovog momka da li vas je sramota da izadjete na ulicu,da pogledate nekoga u oci,da li vidite sta ste odgajili??? Zivotinju,psihopatu,stidite se,sram vas bilo... njemu maksimalna kazna dozivotna bez mogucnosti pomilovanja... ovakva zverstva se vise ne smeju tolerisati. Devojke pamet u glavu. Ja kao cerka,majka devojcice I supruga zelim brz oporavak ovoj nesrecnoj devojci koja je prelepa. Sve bog vidi,sve se vrati u zivotu, a tebi zelim da budes svoja I da nadjes nekoga ko ce te voleti I postovati kao zenu svog zivota I majku svoje dece I zajedno gurati jedno drugo kroz zivot sa puno ljubavi. Srecno!!!

Marcco

pre 5 godina

Djoka je malo nervozan... Gde nađe tu budalu?

Nn

pre 5 godina

Ovo nije nasilje u porodici!Tretitati kao pokusaj ubistva s predumsljajem!Unakazio je,naneo teske telesne povrede,ugrozivsi joj zivot,plus dodao da ga ceka da zavrsi ono sto je poceo!Jasno kao dan!Zeleo je da je mucki ubije.Strasno!!!Nadam se da ce dobiti maksimalnu kaznu koju zasluzuje!Dokle vise!

Marko

pre 5 godina

Ne dao Bog da je mojoj ćerki tako nesto uradi. Zažalio bi dan kada se rodio. Molio bi da ga policija nadjes. Stoku na 40 god. zatvora bez prava pomilovanja. Koje crno suđenje.

Nino

pre 5 godina

Sada neka nadje opet budalu pa da opet budalu osudjujemo... ljudi staje sa vama. Ako nije ona kriva krivi su njeni roditelji ako nisu ni roditelji onda je sistem kriv jer sve ovo dozvoljava a kada se desi lako krivca naci a posledice dozivotne. Zivi sa muskarcem niti joj je muz ni brat niti otac zavrsava tu skolu debilnu uzas ...ja imam cerku nebi je ostavio samu nigde.

Vladimir

pre 5 godina

A mi citaoci smo vrhunski strucnjaci za sve pa i za posao policije i suda.

Ja

pre 5 godina

Zakon je pisan tako da ga svako razume i tvoja je duznost da ga razumes, jer nepoznavanje zaokna ti se ne uzima kao opravdanje pred sudom! Dakle, duzan si da budes strucan! Pa mi sad reci, s obzirom da ovo dvoje nisu bili u braku, kako se doslo do kvalifikacije dela kao nasilje u porodici! Nisu bili ni u vanbracnoj zajednici, vec u patoloskoj zajednici, gde je jedna strana iz cistog straha ostajala u vezi, a ne iz zelje za za zasnivanjem zajednice zivota sa nasilnikom, koji je uzgred bio nasilan od pocetka veze pa do samog kraja!

Rango

pre 5 godina

Biljana ja ne smem da poverujem da postoji osoba koja opravdava ovo , niko normalan ovo ne moze da opravda. Ja za ovakva dela nebi ni slao kod tuzioca sudije bilo sta , po kratkom postupku.Vidim da ga nesto saslusavaju samo bi mu izrekao kaznu. A ja da sam roditelj brat ove devojke znam sta bi radio.

Biljana

pre 5 godina

Ja od kad je ova vest osvanula u novinama procitam svaki clanaka, u nadi da cu procitati da je devojka dobro, da nije zivotno ugrozena, da ce se oporaviti bez posledica (zdravstvenih),procitala sam I da su joj roditelji jako stari I da su se bunili protiv te veze... ja razumem ljubav, I verujem da ga je ona jako volela cim je svacije misljenje zanemarila da bi bila sa njim... a on je to iskoristio na jajarski nacin I izivljavao se nad njom. Ko zna sta je I pre ovoga bilo. Sigurno je tukao I pre ovoga a ona jer je se svima suprostavila da bi bila sa njim nikome nije smela da se zali... nadam se da ce on dobiti zasluzenu kaznu(dozivotnu bez pomilovanja) a da ce se ona oporaviti zdravstveno I psihicki izaci joss jaca iz ove jezive situacije... Postoje komentari(sta je trazila sa njim,gde su joj roditelji,sigurno postoji razlog,sigurno nije tek onako je premlatio...) u kakvom drustvu zivimo,osvestite se. Ako ne ide u vezi I braku postoji razvod I raskid... ovo mi je jezivo a svaki dan ovakve price..

Nenad

pre 5 godina

Nema tu ni razgovora , ni osude , koja bi ovo mogla da zadovolji !!! Upropastio devojci život !!! Ovo je za SMRTNU kaznu !!! Koje muke je jadnica preživela zbog Monstruma , i sada da nakon nekog vremena bude pušten ??? I čije dete će posle unakaziti ??? Ono što bi zaista napisao o njemu , nema smisla , jer ovo ide u javnost pa ne mogu , ali možete i sami zamisliti , jer stavite se u njen položaj , a i njenih roditelja !!!

Zena

pre 5 godina

Strah je čudo pogotovo od ovakvih osoba.Živim 20 godina u vanbračnoj zajednici i imamo dete .Nikad pa ni sad nisam i nesmem da ga prijavim za psihicko i fizicko zlostavljanje.Pitate se zasto?Ko nije doziveo to netreba ni da komentarise?Da ga prijavi da kaze bice cinkaros i opet ce biti batina ...Kako god odluci nevalja.Kako kazu uterao strah u kosti?Kome ja da se zalim kome kad bi me opet polomio ili nekog bi poslo da me izlomi.Mnogo je mocan ibizvukao bi se..ko nije doziveo neokrivljuj te devojku zna ona zasto nece da ga prijavi.nije to ni ljubav vec nesto sto drugi nerazumeju.ja sam se uvek zgrazavala kad sam bila devojka kad cujem tako nesto i uvek govorila meni to da se desi NIKAD pa eto doziveh .cutim i trpim dokle neznam

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija