• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

15.03.2019

14:28

STRAŠNE VESTI IZ NOVOG SADA! Ivana (22) koju je unakazio njen dečko Đorđe (24) u lošem stanju! Otkriven problem u plućima!

Vesti

STRAŠNE VESTI IZ NOVOG SADA! Ivana (22) koju je unakazio njen dečko Đorđe (24) u lošem stanju! Otkriven problem u plućima!

Podeli vest

Zdravstveno stanje Ivane Filipović, koju je unakazio dečko Đorđe Lacković se jutros pogoršalo, ali je ona stabilno i nije životno ugrožena. Lekari kažu da se pojavio problem u plućima

- Čule smo se oko deset sati. Rekla mi je da su stigli neki rezultati i da su otkriveni ugrušci krvi u plućima. Morale smo da prekinemo razgovor jer su je u tom trenutku odveli kod anesteziologa da stave drenove. Tada su joj lekari rekli da je neće danas otpustiti - kaže Ivanina drugarica.

PI*KA OD ČOVEKA! IŽIVLJAVAO SE NAD DEVOJKOM, PA PLAKAO I KUKAO NA SASLUŠANJU!

Foto: Informer DN

Đorđe Lacković

U prvom razgovoru jutros oko osam sati Ivana je drugarici radosno saopštila da lekari razmišljaju da je puste na kućno lečenje.

(FOTO) OVO JE MONSTRUM ĐORĐE (24) KOJI JE UNAKAZIO IVANU (22)! Motkom joj probio pluća i slomio rebra, iskasapio joj lice i ispekao je peglom!

Iako sa teškim telesnim povredama, ona se dobro osećala i pošto nisu potrebne hirurške intervencije postojala je mogućnost da lečenje nastavi kod kuće uz kontrolu i nadzor.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Posmatrac

pre 5 godina

Smestiti idiota u debelu ladovinu na dugacak vremenski period - bez mogucnosti pomilovanja.

Denny

pre 5 godina

Ja bih i njega tukao bas tako, pa da vidi i oseti isto , ako ne i vise . Idiot !!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija