• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

15.03.2019

22:53

GEJ UBICA IZ "VELIKOG BRATA" OPET UHAPŠEN! Učesnik prvog rijalitija u Srbiji pretio rođenoj babi zbog nasledstva

Vesti

GEJ UBICA IZ "VELIKOG BRATA" OPET UHAPŠEN! Učesnik prvog rijalitija u Srbiji pretio rođenoj babi zbog nasledstva

Podeli vest

Antal Skendžić (32), učesnik prvog serijala "Velikog Brata", koji je otvoreno govorio o svojoj homoseksualnosti, uhapšen je 10. marta jer je pretio smrću svojoj babi Rozaliji Greguš (82) iz Lukinog sela kod Zrenjanina!

Antal je, inače, 2007. godine, odmah po izlasku iz rijalitija zaklao svoju majku Rozaliju Greguš Skendžić (48), a nakon izlaska iz zatvora, posle deset godina, počeo je da maltretira i babu Rozaliju, majčinu imenjakinju! Uprkos tome što je imao sudsku zabranu prilaska babi, Antal joj je pre nekoliko dana zapretio da će je zapaliti ako ne dobije u nasledstvo njenu kuću!

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Antalov brat, koji živi u Novom Sadu, 4. marta je prijavio policiji da je Antal više puta pozivao njihovu babu Rozaliju i pretio joj.
- Policija je kontaktirala Rozaliju i ona im je potvrdila da joj je Antal rekao da će zapaliti i nju i njenu kuću ako mu ne bude prepisala imanje. Tad je raspisana potraga za Skendžićem i on je 10. marta pronađen u Beogradu i uhapšen. Izrečena mu je nova hitna mera zabrane prilaska i kontaktiranja žrtvi, a nakon saslušanja kod tužioca, određen mu je pritvor do 30 dana - ispričao je naš izvor.

Foto: screenshot

 

Podsetimo, Antal je skrenuo pažnju na sebe u prvoj sezoni rijalitija "Veliki Brat", u leto 2007, kad je otvoreno govorio o svojim homoseksualnim iskustvima. Međutim, nije se dugo zadržao u tom rijalitiju, a već 3. novembra iste godine zaklao je svoju majku u porodičnoj kući u Banatskom Višnjićevu. Na saslušanju se pravdao da je kobne noći bio pijan i da se ne seća zločina.
Nakon izlaska iz zatvora, posle nepunih deset godina, Antal je počeo da živi kod babe Rozalije u Lukinom Selu, ali je po nalogu suda ubrzo morao da se iseli odatle jer je zlostavljao nesrećnu staricu.
Za Antala se zatim čulo i juna 2017, jer je pretio smrću bivšem dečku, transvestitu Danijelu Dženiju Pinteru (40), ali ni tada nije bio poslat u zatvor. Pinter je, inače, LGBT aktivista iz Bečeja i bivši spiker na TV Vojvodina, koji je uzeo umetničko ime Dženi nakon što se prijavio za mis transvestita. 

UDARAO JE O RADIJATOR DOK GA NIJE IŠČUPAO, SLOMIO JOJ PRST DA NE MOŽE DA SE BRANI! Majka unakažene Ivane iz Novog Sada otkrila STRAVIČNE detalje!

Otac mu se obesio 2005. godine

Antalov otac Stevan Skendžić obesio se 2005. godine u dvorištu kuće, dve godine pre nego što je Antal zaklao svoju majku. U medijima se spekulisalo da je Stevan teško podneo saznanje da je Antal gej, a odlučio je, navodno, da digne ruku na sebe kad je saznao da je i njegov drugi sin homoseksualac.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smiljka Bugarka

pre 4 godine

Eh da čujete i treću stranu. Sećaju se po zlu i Antala Skendžića i Daniela Pintera stanari zgrade u Kraljice Natalije ulici u Beogradu gde su ovo dvoje iznajmili stan od jedne profesorke u penziji. Četiri meseca je prošlo dok žena nije shvatila šta se u tom stanu radi. Bahanalije, drogiranje, vriska... Uskoro ih je policija privela u 29.novembra, jer su stanari u zgradi zaticali njih i njihove goste kako i u liftu šmrču drogu i polno opšte. Uz asistenciju policije su udaljeni iz stana i zgrade to je bilo 2015.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija