• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

26.03.2019

14:19

NOVI NAPAD NA LEKARE U NOVOM SADU! Siledžija nasrnuo na doktorku, POLICIJA GA JEDVA OBUZDALA!

Vesti

NOVI NAPAD NA LEKARE U NOVOM SADU! Siledžija nasrnuo na doktorku, POLICIJA GA JEDVA OBUZDALA!

Podeli vest

U objektima novosadskog Doma zdravlja u petak se dogodio treći napad na lekare, u proteklih mesec dana. Incident se ovog puta desio u ambulanti internog odeljenja objekta u Novom naselju, kada je S.M. nasrnuo na doktorku Sanju Ilić, saopštili su iz ove ustanove.

Pacijenti koji su bili u čekaonici pokušali su da odbrane doktorku, budući da je napadač još dok je čekao na prijem kod doktorke, bio je veoma neprijatan, te je najavljivao da će se obračunati sa medicinskim osobljem. 

- S.M. je trebalo da zakaže prijem za sina, koji nije bio sa njim, i kojem je trebala predoperativna priprema i mišljenje lekara specijaliste. Insistirao je da mu se zakaže odmah u ponedeljak te je odbio da kaže lične podatke i pokaže prethodno dobijenu medicinsku dokumentaciju i nalaze lekara. Nakon što mu je objašnjena procedura koja podrazumeva da kod sebe ima, i da na uvid, svu dokumentaciju počeo je da viče, udara rukom po stolu, psuje, vređa i odguruje doktorku – navedeno je u saopštenju

Iz Doma zdravlja dalje naglašavaju da je više ljudi pokušalo da smiri čoveka koji  se neartikulisano ponašao, ali da je on ignorisao svaku vrstu pomoći, i da se sitacija smirila, tek sa dolaskom policije.

- Pritrčali su i lekari iz drugih ambulanti specijalističkog odeljenja i pokušali da ga umire, što je on odbijao. Tek kada je stigla policija S.M. se smirio. Napadač je od ranije poznat kao izazivač incidenata i kao takav je prijavljivan, posebno od strane njegovog izabranog lekara – ističe se u saopštenju ove medicinske ustanove.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Natasa

pre 5 godina

Takvom olosu treba uslratiti pravo na duze vreme prijem u drzavne zdravstvene institucije !

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija