• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2019

01:02

TEŠKA NOĆ NA ULICAMA BEOGRADA: Troje mrtvih i više povređenih osoba u SAOBRAĆAJNIM NESREĆAMA!

Vesti

TEŠKA NOĆ NA ULICAMA BEOGRADA: Troje mrtvih i više povređenih osoba u SAOBRAĆAJNIM NESREĆAMA!

Podeli vest

Tri osobe poginule su u udesima koji su se večeras dogodili na teritoriji Beograda

Prva nesreća dogodila se oko 20.30 sati na prilazu Pupinovom mostu sa borčanske strane. Život je iz gubio muškarac (44), a žena (35) je povređena.

Kako nezvanično saznajemo, došlo je do direktnog sudara džipa i automobila, pri čemu je muškarac u crvenoj "dačiji" iz pravca od Zemuna ka Borči podlegao povredama na licu mesta, dok je ženu za upravljačem džipa zbog povrede noge Hitna pomoć odvezla na Institut za ortopediju na Banjici.

Prema prvim informacijama sa lica mesta, žena je iz još neutvrđenih razloga prešla u levu traku i direktno udarila u automobil. Oba automobila su uništena, a "dačija" je od siline udara sletela sa inače neosvetljenog puta.

Nešto kasnije oko, 23 sata, dve osobe su poginule, a dve su povređene u sudaru kamiona i automobila na obilaznici u Belom potoku.

- Na licu mesta konstatovali smo dve smrti, a dva muškarca starosti oko 25 godina prevezeni su u Urgentni centar. Jedan od njih je sa teškim povredama na reanimaciji - rekli su iz Hitne pomoći.

Saobraćajna nesreća se dogodila kod hotela "1.000 ruža", a na lice mesta pozvani su i vatrogasci da bi povređene izvukli iz smrskanog vozila.

Kako je do nesreće došlo utvrdiće se policijskim uviđajem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija