• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

13.04.2019

17:09

(FOTO) SRBIN POBEGAO IZ NEMAČKOG ZATVORA! Policija i dalje traga za njim, vlada opšta PANIKA!

Vesti

(FOTO) SRBIN POBEGAO IZ NEMAČKOG ZATVORA! Policija i dalje traga za njim, vlada opšta PANIKA!

Podeli vest

Skoro mesec dana nakon bekstva iz nemačkog zatvora u Verlu, za opasnim zatvorenikom Danijelom Vojnovićem (31) i dalje se traga

- Potraga je u toku - rekao je portparol policije.

Za sada još nema saznanja o tome gde bi čovek mogao biti. Zatvorenik je pobegao 20. marta iz Bad Salzuflen zatvora tokom posete roditeljima. Iako je tokom posete imao policijsku pratnju, uspeo je da umakne dvojici policajaca.

KRVAVI RAT SRPSKE I BUGARSKE MAFIJE U JUŽNOJ AFRICI BUKTI! Naši mafijaši ubili BUGARINA, NJEGOVU ŽENU I PSA! Đorđević likvidiran zbog osvete!

Vojnović je ušao u kupatilo, zaključao se i pobegao kroz prozor. Seo je u automobil svojih roditelja i odvezao se u nepoznatom pravcu. Protiv dvojice policajaca kojima je pobegao pokrenut je slučaj.

Vojnović je u zatvoru bio zbog teškog napada, jer je 2014. godine pucao izbacivaču jednog kluba u nogu. Okružni sud u Bielefeldu osudio ga je početkom 2015. godine "za tešku telesnu povredu i za nošenje poluautomatskog kratkog oružja" na tri godine i osam meseci zatvora.

Foto: Foto: Polizei

 

Kako je sud Vojnovića i dalje smatrao opasnim, u septembru 2017. godine određen mu je preventivni pritvor.

Vojnović je rođen u Herfordu, ima nemački pasoš i srpske korene. On je naveo da je imao i srpsko državljanstvo, za koje zatvor nije pronašao dokaze, uprkos istragama.

Informacije koje je policija dobijala od preplašenih meštana nisu dovele do lociranja Srbina, a kako je policija saopštila za sada nema indicija da Vojnoviću neko pomaže dok je u bekstvu.

Policija je već prvih dana pozvala građane da se jave ukoliko imaju bilo kakvu informacije. Uz to, napomenuli su da je izuzetno opasan i da nikako ne treba komunicirati s njim.

Panici je dodatno doprinela činjenica da je Vojnović navodno svom zatvorskom terapeutu ali i cimerima iz ćelije kazao da poseduje spisak ljudi za odstrel, što je tamošnja policija odmah demantovala uz objašnjenje da Vojnović u tom slučaju nikako ne bi bio pušten da posećuje roditelje i to bez lisica.

Nemački mediji prenose da Vojnović važi za nauračunljivu osobu, a navodno pati i od paranoje. Zvanično mu je dijagnostikovan disocijalni poremećaj ličnosti. Prilikom donošenja odluke o zatvaranju iz bezbednosnih razloga nisu dokazana šizofrena oboljenja, iako se čudno ponašao na glavnoj raspravi 2015. kada nije prepoznao rođenu majku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Momčina,ne može mu ni Merkelim gestapo ništa,samo da mu pljunu pod taj prozor.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija