• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

15.04.2019

10:16

(FOTO) OVO JE UBICA MAJKE IZ KALUĐERICE! Prišao joj s leđa, pa joj KRVNIČKI SMRSKAO LOBANJU ašovom! STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA!

Vesti

(FOTO) OVO JE UBICA MAJKE IZ KALUĐERICE! Prišao joj s leđa, pa joj KRVNIČKI SMRSKAO LOBANJU ašovom! STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA!

Podeli vest

Miljan Zlatković (31) juče je ašovom nasmrt pretukao majku Bosanku Todorović Zlatković (58) u iznajmljenoj kući u beogradskom naselju Kaluđerica! Nakon krvavog pira, pomahnitali Miljan je mirno sačekao policiju i predao se. Zločinu je prethodila žučna svađa između majke i sina, najverovatnije zbog njegovih problema s drogom

Kako smo saznali od izvora iz istrage, porodična tragedija se dogodila oko 14.20 u Ulici Stevana Sinđelića, u kući koju Zlatkovići iznajmljuju poslednjih nekoliko godina.

(VIDEO) JEZIVO UBISTVO U KALUĐERICI! Sin tukao majku ašovom, žena preminula u dvorištu!

- Prema rečima komšija, Miljan i Bosanka su se posvađali u kući, a on joj je u jednom trenutku viknuo: "E sad ćeš da vidiš!" Zatim je izašao u dvorište, sa zadnje strane kuće, a Bosanka je krenula za njim. Miljan je tad pronašao ašov i krenuo krvnički da bije majku po glavi i telu. Nije stao dok joj nije smrskao lobanju - kaže naš izvor.

Foto: Informer DN

 

Zlatković je zatim odbacio ašov, a u tom trenutku naišao je jedan komšija i video Miljana kako stoji pored Bosanke, koja je ležala na travi, oblivena krvlju.

Komšija je uleteo u dvorište Zlatkovića da proveri da li je Bosanka živa. Uzviknuo je drugom komšiji: "Brzo zovi policiju i Hitnu pomoć, neko ubi Bosanku!", još uvek ne shvatajući da je nesrećnu ženu ubio upravo Miljan - navodi naš sagovornik.

Policija i Hitna pomoć su brzo stigle na mesto zločina i zatekle Miljana kako stoji u dvorištu i gleda u jednu tačku.

Foto: Informer DN

 

- Imao je po sebi tragove Bosankine krvi. Nije se opirao, bio je miran kad su mu policajci prišli i stavili lisice. Tokom celog uviđaja ni reč nije rekao, bio je potpuno odsutan - kazao je naš izvor.

Prema rečima komšija, Miljanov otac Kosta u trenutku ubistva nije bio kod kuće.

- Kada su mu javili šta se dogodilo, zgranuo se i odmah dotrčao kući. Kad je video mrtvu Bosanku, uhvatio se za glavu, počeo da psuje i da zapomaže, policajci su ga jedva smirili - priča komšija.

Foto: Informer DN

 

Problematična prošlost

Zlatkovići su se, kaže on, 2016. godine doselili u Kaluđericu iz Sombora.

- Tu kuću su Zlatkovići iznajmili od jednog bračnog para koji živi u Parizu. Miljan je povremeno imao neke napade nervoze, izgledao je kao narkoman u krizi. Verovatno su se Zlatkovići zbog njegovih problema s drogom i doselili u Beograd, da ga sklone od problematičnog društva u Somboru. Međutim, koliko znam, Miljan je uvek bio u dobrim odnosima s majkom, ne znam šta se desilo pa da digne ruku na nju - ispričao je jedan od komšija iz ulice. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Viki

pre 5 godina

Deca se od malena uce samokontroli i mnogim dobrim osobinama. Roditeljsko vaspitanje zataji pa nije cudo kad se ovako nesto dogodi. Sto se kaze- niko se naucen nije rodio.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija