• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

17.04.2019

09:36

UDARAO MAJKU AŠOVOM DOK JOJ NIJE RASCOPAO LOBANJU! Saslušan ubica iz Kaluđerice! "Ničega se ne sećam"!

Vesti

UDARAO MAJKU AŠOVOM DOK JOJ NIJE RASCOPAO LOBANJU! Saslušan ubica iz Kaluđerice! "Ničega se ne sećam"!

Podeli vest

Miljan Zlatković (31), koji je u nedelju ašovom nasmrt pretukao majku Bosanku Todorović Zlatković (58) u iznajmljenoj kući u beogradskom naselju Kaluđerica, izjavio je na saslušanju u Višem tužilaštvu da se toga apsolutno ne seća

Izvor iz istrage

On je, kako nezvanično saznajemo, naveo pred tužiocem da ima totalni prekid filma u vezi za stravičnim zločinom i da ne može da kaže kako je i zašto ubio majku.

(FOTO) OVO JE UBICA MAJKE IZ KALUĐERICE! Prišao joj s leđa, pa joj KRVNIČKI SMRSKAO LOBANJU ašovom! STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA!

Psihičko veštačenje

Tužilaštvo je naložilo da se Zlatković podvrgne neuropsihijatrijskom veštačenju radi utvrđivanja uračunljivosti, i predložilo da mu se odredi pritvor do 30 dana.

- Iako je imao zakonsko pravo da se brani ćutanjem, osumnjičeni je odlučio da iznese odbranu. On je izjavio da je u nedelju pre podne bio sa devojkom, ali da ne može da kaže kako se i zbog čega nekoliko sati kasnije sukobio sa majkom, niti se seća da ju je ubio ašovom. Pritom, nije rekao da je bio pod dejstvom nekih psihoaktivnih supstanci - otkriva Informerov sagovornik iz istrage.

U nastavku postupka trebalo bi najpre da bude saslušan Kosta Zlatković, Miljanov otac i suprug pokojne Bosanke, kao ključni svedok. On nije bio prisutan u trenutku zločina, ali se može očekivati da će moći najviše da ispriča o okolnostima porodične tragedije i odnosima majke i sina.

Foto: Informer DN

 

Poziv će biti upućen i komšijama koji su prvi zatekli mrtvu Bosanku u dvorištu i Miljana kako stoji pored nje.

Naizgled skladni odnosi

Zlatkovići su se 2016. preselili iz Sombora i iznajmili kuću u Kaluđerici od jednog bračnog para koji živi u Parizu. Komšije tvrde da nikad ranije nisu čuli da se svađaju i da su delovali kao harmonična porodica.

- Miljan jeste povremeno imao neke napade nervoze, kao da je krizirao zbog droge. Međutim, koliko znam, uvek je bio u dobrim odnosima s majkom. Ne znam šta se desilo pa da digne ruku na nju - ispričao je jedan od komšija iz ulice. 

Prema našim saznanjima, uhapšeni odranije ima krivični dosije, uglavnom za nasilničko ponašanje. U Somboru, gde su Zlatkovići živeli do pre četiri godine, Miljan je bio osuđen na godinu i četiri meseca zatvora zbog učešća u tuči sa smrtnom posledicom. Navodno je imao i problem sa narkoticima, međutim nikad nije prijavljivan zbog nasilja u porodici.

Porodična tragedija odigrala se u nedelju, nešto posle 14 časova, u dvorištu kuće u Ulici Stevana Sinđelića u Kaluđerici. Zločinu je, navodno, prethodila žučna svađa između majke i sina, najverovatnije zbog njegovih problema s drogom. Prema svedočenju prvih komšija, Miljan i Bosanka su se najpre posvađali u kući, iz koje je dopirala galama.

Potpuno odsutan

U jednom trenutku su čuli kako viče: "E sad ćeš da vidiš!", posle čega je izašao u dvorište i nestao iza kuće. Žena je krenula za njim, ali je sin tada iznenada ašovom krenuo ka njoj i krvnički je izudarao po glavi i telu. Nije stao dok joj nije smrskao lobanju!

Na poziv komšija, policajci su Miljana zatekli u dvorištu. Bio je potpuno miran i odsutan kad su mu policajci prišli i stavili lisice. Tokom uviđaja ni reč nije rekao, kao da je bio sasvim paralisan. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Ma da, advokati su ga več naučili, bio je drogiran, ničega se ne seća, nije planirao i uz još neke "olakšavajuće" okolnosti proći će zlikovac sa maksimum 10 godina robije i biti slobodan posle 6-7 godina umesto da truli u zatvoru do kraja života.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija