• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

20.04.2019

16:20

UPUCAN U GLAVU! Čovek Luke Bojovića likvidiran pred ženom i ćerkicom (2)!

Vesti

UPUCAN U GLAVU! Čovek Luke Bojovića likvidiran pred ženom i ćerkicom (2)!

Podeli vest

Baranin Zijad Nurković (24) iz Rožaja, blizak klanu Alana Kožara, ubijen je u Španiji, potvrđeno je iz crnogorske policije

Na njega je pucala za sada nepoznata osoba u španskom mestu u blizini Malage, dok je bio u vozilu sa suprugom (20) i dvogodišnjom kćerkom. On je kako se saznaje sa porodicom bio u Španiji turistički. Ranjen je u četvrtak uveče u glavu i bio je u komi do petka, priključen na aparate, ali lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život.

"SLUČAJ OGNJANOVIĆ" - MISICA ODALA STRAHINJU! Bivša mis Marbelje pokajala se što je objavila sliku sa "mužem", SAD TVRDI DA NEMA NIŠTA S NJIM!

Crnogorska policija obaveštena je o likvidaciji i već je kolegama iz Španije pružila određena saznanja o Nurkoviću. Vest o ovoj likvidaciji objavio je i španski portal Espanjol, ali nije saopštio identitet osobe koja je ubijena. Kako su naveli, muškarac (24) je ubijen kada je vozilom putovao sa suprugom i ćerkicom.

Foto: Public

Luka Bojović

Španske vlasti pokušavaju da dođu do ubice i razjasne pod kojim okolnostima se dogodila likvidacija, kao i motiv zločina. Ovaj španski portal piše da se ispituju sve mogućnosti, ali da sve ukazuje da se iza zločina kriju poslovi sa drogom.

Nurković je poznat policiji i važio je za bliskog saradnika Alana Kožara, koji je inače čovek od poverenja klana Luke Bojovića. Za Kožarom policija traga zbog pokušaja ubistva sada pokojnog Slobodana Šaranovića.

Ko je Alan Kožar?

Kožar je čovek od poverenja vođe Zemunskog klana Luke Bojovića koji se sumnjiči za organizovanje kriminalne grupe i pripremanje ubistva Slobodana Šaranovića.

Inače, ubistvom Branislava Šaranovića, Slobodanovog mlađeg brata u oktobru 2009. u Beogradu, počeo je krvavi rat između porodica Šaranović i Bojović. Kožar je označen kao vođa jednog od kriminalnih klanova u Baru. Rukovodstvo nad grupom je preuzeo nakon što je u saobraćajnoj nesreći 2013. godine poginuo Luka Đurović, koji je prvenstveno važio za prvog čoveka Luke Bojovića. Kožar je pušten iz zatvora nakon šest meseci odlužene kazne i devet meseci zbog podmetanja tri eksplozije na gradilište hotela "Splendid" u Bečićima, kao i za pokušaj iznude biznismena Žarka Radulovića, suvlasnika hotela.

Ubistvo Slobodana Šaranovića po nalogu Luke Bojovića trebalo je da realizuje Nišlija Milan Dinić u decembru 2016, ubrzo nakon što je Šaranović pušten iz pritvora u Spužu, gde je bio zbog optužbi da je organizovao likvidaciju Lukinog mlađeg brata Nikole Bojovića.

Međutim, kako je utvrđeno u istrazi, Dinić nije mogao da ga ubije, već je predao Šaranoviću oružje iz kojeg je trebalo u njega da ispali smrtonosne hice. Tri meseca kasnije, Šaranović je ipak ubijen ispred svoje kuće u budvanskom naselju Dubovica. Za Kožarom je u februaru ove godine raspisana crvena poternica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija