• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.04.2019

16:08

MUĆKALI SA ALKOHOLOM, pa oštetili državu za 159 MILIONA DINARA!

Vesti

MUĆKALI SA ALKOHOLOM, pa oštetili državu za 159 MILIONA DINARA!

Podeli vest

Poreska policija i MUP u zajedničkoj akciji uhapsili su tri osobe zbog sumnje da su saučesnici u poreskoj utaji i da su oštetili budžet Srbije za 159,9 miliona dinara, saopštila je danas Poreska uprava

Od maja 2016. do avgusta 2018. godine, odgovorno lice privrednog subjekta iz Subotice je u saizvršilaštvu sa još 10 odgovornih lica privrednih subjekata, fiktivno razdužilo proizvedena alkoholna pića u staklenim ambalažama od 0,7 i 1 litra u količini od 292.916 komada kao prodaju alkoholnih pića u ambalaži od 0,1 litra i izbegao obračun i plaćanje akcize u iznosu od 60.926.913,00 dinara i obračun i plaćanje PDV-a u iznosu od 12.185.382,60 dinara.

PUCNJAVA U NOVOM PAZARU! Policija traga za počiniocima!

Takođe, korišćenjem lažnih računa o nabavci dobara i usluga, prodajom dobara na „crno“ i neosnovanim iskazivanjem troškova u poreskom bilansu, izbegnut je obračun i plaćanje PDV-a, poreza na dohodak građana i poreza na dobit u ukupnom iznosu od 86.847.096,11 dinara.


Odgovornim licima je određena mera zadržavanja do 48 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija