• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2019

21:39

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) REPETIRANJE PIŠTOLJA I BRUTALNI UDARCI USRED RESTORANA U BEOGRADU! Napao muškarca dok je pored njega sedelo dete! POSLE TOGA JE TEK NASTAO HAOS!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) REPETIRANJE PIŠTOLJA I BRUTALNI UDARCI USRED RESTORANA U BEOGRADU! Napao muškarca dok je pored njega sedelo dete! POSLE TOGA JE TEK NASTAO HAOS!

Podeli vest

U restoranu u Karađorđevom parku u Beogradu dogodio se stravičan incident! Na uznemirujućem snimku vidi se kako dva muškarca i devojka prilaze stolu i preteći se okreću ka muškarcu pored kojeg sedi malo dete

Stariji muškarac je sa sinom sedeo u restoranu, kada je dečko pogledao u pozadinu jedne gospođe  i verovatno nešto prokomentarisao.

Foto: printscreen instagram

U tom trenutku muž dotične gospođe je ustao, nešto rekao dečku i udario ga šakom u glavu, dok je drugi muškarac napao njegovog oca. Tada je nastala opšta frka i haos, da bi muškarac izvadio pištolj i repetirao ga usred bela dana pred gostima u restoranu. 

Foto: printscreen instagram

Nastala je opšta panika, a gazde restorana su napad prijavile policiji. Međutim, žena, muž i još jedan muškarac, koji je bio u njihovom društvu, ekspresno su napustili restoran. Kako nezvanično saznajemo radi se o našim gastarbajterima iz Nemačke i već su pobegli iz Srbije.

Uznemirujući video pogledajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Daki

pre 4 godine

Pa komentarisi , plitki fudbaleru. Dobro bezis.

22

pre 4 godine

A sto dete niko ne pazi.Mamicu vam je.em da vam je.em!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija