• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

06.05.2019

14:02

UHAPŠENE BUGARKE U ALEKSINCU! Krale po Srbiji, ulazile u našu zemlju više puta na različitim graničnim prelazima!

Vesti

UHAPŠENE BUGARKE U ALEKSINCU! Krale po Srbiji, ulazile u našu zemlju više puta na različitim graničnim prelazima!

Podeli vest

Bugarske državljanke Nikolina M. (42) i Elisaveta Z. (54) uhapšene su u Aleksincu nakon što su u tom gradu odžeparile jednog muškarca

Razotkrila ih je nadzorna kamera u jednoj mesari gde su počinile krađu, koja je sve snimila, što je policiji olakšalo posao u njihovom pronalaženju.

(EKSKLUZIVNI VIDEO) JA SAM KRETEN! Milojko Pantić se otreznio u policiji i konačno shvatio pravu istinu!

Kako saznajemo, Bugarke su odlučile da iskoriste prazničnu gužvu, zbog čega su radnje bile pune, a ljudi nosili veće sume novca radi nabavke namirnica za nekoliko dana.

- One su 1. maja ušle u jednu mesaru i stale u red radi navodne kupovine, a zatim su iz džepa jednog Aleksinčanina izvukle novčanik u kojem je bilo 21.000 dinara, nakon čega su pobegle. Međutim, nisu znale da su snimljene, zbog čega ih je policija ubrzo pronašla i uhapsila, ali su one već potrošile ukradeni novac - kažu sagovornici iz istrage.

Ne isključuje se mogućnost da su one izvršile veći broj krađa po čitavoj Srbiji jer je ustanovljeno da su i ranije ulazile u našu zemlju i to na različitim graničnim prelazima. Obe su zadržane u pritvorskoj jedinici niškog Kazneno-popravnog zavoda, a danas su privedene Osnovnom javnom tužilaštvu na saslušanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija