• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

23.05.2019

12:49

STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE U BEČU! U stanu gde su pronađena tela majke i ćerki nije bilo NIKAKVE HRANE, bliznakinje UMRLE OD GLADI!

Vesti

STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE U BEČU! U stanu gde su pronađena tela majke i ćerki nije bilo NIKAKVE HRANE, bliznakinje UMRLE OD GLADI!

Podeli vest

Uzrok misteriozne smrti Vesne M. i njene dve ćerke čija su beživotna tela pronađena u jednom stanu u Beču, mogla bi da bude glad jer u stanu nije pronađena nikakva hrana, prenose tamošnji mediji

Užasavajuća vest koja je stigla iz Austrije šokirala je srpsku javnost. Vesna M. (45), rodom iz Srbije, za koju su komšije kasnije ispričale da je imala psihičkih problema, pronađena je mrtva u predsoblju svog stana u Beču. Policija je njeno telo zatekla na podu.

U stanu su takođe pronađena i tela njenih ćerki, 18-godišnjih bliznakinja. One su ležale u majčinom krevetu.

 

 

Austrijski portal "Krone Cajtung" preneo je da postoji mogućnost da su bliznakinje nakon smrti majke umrle od gladi. Neimenovani izvor ovog portala objasnio je ovu tezu time što u stanu nije pronađena nikakva hrana, niti ikakvi tragovi da je hrane bilo.

Majka i bliznakinje umrle od gladi



Obdukcija tela majke i dve bliznakinje srpskog porekla, koja su početkom nedelje pronađene u njihovom stanu u Beču, pokazala je da su one umrle od gladi, saopšteno je danas.

Portparol policije Patrik Majerhofer rekao je da se posle obdukcije pronađenih tela tri žene, prema aktuelnom stanju istrage, može poći od toga da su one umrle od gladi. 

Procenjeno je dalje da su žene umrle između kraja marta i početka aprila, a pronađene su tek početkom ove nedelje.

 - Prva toksikološka istraga nije pokazala tragove trovanja. Detaljna analiza biće sprovedena narednih nedelja -  rekao je Majerhofer i dodao da su žene živele izolovano i da u stanu nije pronađena nikakva namirnica.

S druge strane, proverava se i mogućnost da je majka tabletama otrovala sebe i svoje ćerke. Ipak, nijedna od ovih tvrdnji nije zvanična informacija i sve dok ne stignu nalazi obdukcije koja je naložena, smrt tročlane porodice će biti misterija.

(VIDEO) TRAGEDIJA U BEČU! Majka i ćerke bliznakinje iz Srbije pronađene mrtve u stanu!

Inače, Vesna M. i njene ćerke bile su poznate bečkoj kancelariji za socijalni rad sa kojim su prekinuli kontakt pre dve godine. Prema pisanju pojedinih medija, Vesna je imala problema sa mužem koji ju je zlostavljao.

Foto: printscreen twitter video

Prijatelji prijavili policiji

Jezivi slučaj otkriven je kada su Vesnini prijatelji primetivši da se ne javlja duže vreme, poslali policiju na njihovu adresu. Nakon što su dobili nalog, policajci su provalili vrata i u stanu zatekli užasavajuću scenu.

- Videli smo se poslednji put pre dve nedelje, mislila sam da su na odmoru - rekla je komšinica Berta Baling.

Kako je potparol policija objasnio, dosadašnja istraga utvrdila je da je mala verovatnoća da je u stanu bilo četvrte osobe.

- Vrata su bila zaključana, nema tragova nasilnog upada ili premetačine - kazao je Patrik Majerhofer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Ovo treba da procitaju svi oni koji misle da u inostranstvu se beru pare sa grane ili da tece med i mleko.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija