• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.05.2019

12:38

(VIDEO S LICA MESTA) NOVI SAD POD BLOKADOM, POLICIJA TRAŽI TROSTRUKOG UBICU! Srbiju obišla vest da je uhapšen, ali nije potvrđena! NIKO NE ZNA GDE SU DECA!

Vesti

(VIDEO S LICA MESTA) NOVI SAD POD BLOKADOM, POLICIJA TRAŽI TROSTRUKOG UBICU! Srbiju obišla vest da je uhapšen, ali nije potvrđena! NIKO NE ZNA GDE SU DECA!

Podeli vest

Novosadska policija predano traga za trostrukim ubicom koji je jutros u porodičnoj kući na Telepu ubio čitavu porodicu - suprugu koja ga je 11. maja prijavila za porodično nasilje i njene roditelje

Policija, naime traga za Goranom Jankovićem (37) vulkanizerom iz Novog Sada, kojem je izrečena zabrana prilaska i komuniciranja sa suprugom sa kojom inače ima dva sinčića.

Srbiju je ovog prepodneva, samo tri časa posle počinjenog stravičnog zločina, obišla vest da je zet osumnjičen za tri ubistva pronađen i priveden, ali policija to još nije potvrdila.

(FOTO) OVO JE MIRJANA KOJA JE UBIJENA JUTROS U NOVOM SADU! Muž Goran presudio je i njoj i njenim roditeljima!

Mirjana i Goran imaju dvoje dece, ali se ne zna gde su ona bila u momentu zločina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Najbolje da ga ne hapse

pre 4 godine

Hapsenje bi bilo jako skupo jer bi ovo drustvo trebalo da hrani zver decenijama...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija