• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infpomer

24.05.2019

14:07

(FOTO/VIDEO) TRAUMA ZA CEO ŽIVOT! Deca gledala kako im otac MASAKRIRA MAJKU, DEDU I BAKU! Stariji sin pozvao ujaka posle KRVAVOG PIRA!

Vesti

(FOTO/VIDEO) TRAUMA ZA CEO ŽIVOT! Deca gledala kako im otac MASAKRIRA MAJKU, DEDU I BAKU! Stariji sin pozvao ujaka posle KRVAVOG PIRA!

Podeli vest

Masakr u Novom Sadu u kojem je Goran Janković ubio ženu, zeta i svekrvu, posmatrala su njihova deca!


Stariji dečak koji ima 10 godina je gledao kako mu otac ubija majku, a potom i baku i deku, a onda je pozvao ujaka Mladena Pajića, brata ubijene Mirjane.

Mladen je došao u kuću, zatekao horor scenu i o svemu obavestio policiju.

(FOTO) OVO JE MIRJANA KOJA JE UBIJENA JUTROS U NOVOM SADU! Muž Goran presudio je i njoj i njenim roditeljima!

Mlađi sin, koji inače ide u vrtić je takođe u trenutku horora bio u kući, otkrivaju naši mediji. Mirjana je inače Gorana prijavila za nasilje u porodici 11. maja, pa mu je izrečena zabrana prilaska do 12. juna. Ona je odmah potom sa decom otišla kod roditelja, gde je on jutros rano upao i sve troje ih ubio.

(VIDEO) INFORMER ISPRED MONSTRUMOVE KUĆE U NOVOM SADU! Ovde živi trostruki ubica!

Mirjana Janković (32) iz Novog Sada pronađena je mrtva zajedno sa roditeljima Branislavom i Nadom Pajić u porodičnoj kući u novosadskom naselju Telep. Za ovaj monstruozan zločin osumnjičen je njen suprug Goran Janović, za kojim traga policija.

Foto: facebook

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zanimljivo

pre 4 godine

Od kako je poceo da se primenjuje ovaj novi zakon, po kojem cim zena prijavi muskarca njemu se odmah izrice zabrana prilaska njegovoj deci i njoj (bez ikakve provere policije i sudstva da li je muskarac uopste uradio nesto), sve je vise i vise nasilja i ubistva. Zapitajte se malo ljudi.

amadeus

pre 4 godine

Nepismeni novinaru, ako su to roditelji njegove žene, onda su to njemu TAST i TAŠTA a ne zet i svkrva. Sramota ko nas sve izveštava.

Zak

pre 4 godine

Brak se mora razvesti veoma oprezno , ne moze se samo pokupiti deca i otici jer na zalost neko resi da se osveti !

Stojan

pre 4 godine

Cak ga ni za decu nije briga nego samo za svoju guzicu. Kakve su to zivotinje? Sta ce biti sa tom decom? Da je bio covek zena ga nikad nebi ni ostavila.

Zoran

pre 4 godine

Ispravljajte ovu vest hitno, kakav svekar i gluposti. Stvarno ste preterali sa greskama.

miroslav moric

pre 4 godine

ovaj psihopata ubica mora da vuce gene od croacije crne gore ili bosne????cistokrvni srbin nije sigurno.

Sasa

pre 4 godine

Strasno sta se dogadja jos strasnije da covek ubije "svekrvu" to bi onda znacilo da je ubio svoju majku ili je bio "udat". Ona mu je bila TASTA.

Milan

pre 4 godine

Zeta i svekrvu. Sacuvaj boze. Zar nije tast i tasta.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija