• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.05.2019

08:42

LOCIRAN MONSTRUM! Trostrukog ubicu jataci kriju na Fruškoj gori?! MALOLETNI SINOVI POD ZAŠTITOM POLICIJE!

Vesti

LOCIRAN MONSTRUM! Trostrukog ubicu jataci kriju na Fruškoj gori?! MALOLETNI SINOVI POD ZAŠTITOM POLICIJE!

Podeli vest

Operativna saznanja ukazuju da Gorana Jankovića, koji se sumnjiči za ubistvo žene Mirjane i njenih roditelja Nade i Branislava Pajića, verovatno kriju njegovi prijatelji na Fruškoj gori. Zbog moguće otmice deca ubice sklonjena na sigurno

Goran Janković (37), koji je u Novom Sadu u petak macolom ubio ženu Mirjanu (32), kao i njene roditelje Nadu (57) i Branislava Pajića (57), najverovatnije se krije kod jataka na Fruškoj gori. Dok traje danonoćna potraga, Jankovićevi maloletni sinovi su sa njihovom ujnom sklonjeni na sigurno mesto zbog straha da Goran ne pokuša da ih otme.

U bekstvu

Pojedini Novosađani odmah posle ubistva prijavili policiji da su videli Gorana u autobusu kako putuje ka Loznici
Izvor iz istrage

Prema rečima našeg izvora iz istrage, policija ima operativna saznanja da Goranu Jankoviću u njegovom, zasad uspešnom, skrivanju pomažu određene osobe koje imaju vikendice na Fruškoj gori.

- Iako je šokantno da neko pruža pomoć trostrukom ubici, izgleda da je to ovde upravo slučaj. Goranovi prijatelji i poznanici su mu, prema operativnim podacima, izašli u susret i pomogli mu da se privremeno sakrije na ovoj planini. Inspektori trenutno saslušavaju moguće jatake, pa će se tek nakon toga znati da li su podaci do kojih je policija došla bili tačni ili ne - navodi Informerov sagovornik.

NOVI SAD NA NOGAMA! Ni traga od monstruma koji je masakrirao ženu i njene roditelje! POLICIJA DANONOĆNO STRAŽARI I ČUVA FAMILIJU UBIJENIH!

Prema njegovim rečima, istraga takođe ide u još dva pravca, a jedan od njih je da je zločinac odmah nakon trostrukog ubistva pobegao preko granice.

Ipak bez doživotnog zatvora

Ukoliko bude uhapšen, Goranu Jankoviću, osumnjičenom za trostruko ubistvo, preti 40 godina zatvora, a ne doživotna kazna robije, koja je predviđena po novom zakonu.
- Janković, ukoliko bude osuđen, neće ići na doživotnu, jer taj zakon stupa na snagu tek od 1. decembra. Naime, prema učiniocu krivičnog dela uvek se primenjuje onaj zakon koji je na snazi u momentu izvršenja dela - kažu advokati.
Po "Tijaninom zakonu" na doživotnu robiju će biti osuđivani silovatelji i ubice dece, i to bez prava na uslovni otpust. Osuđenima za teško ubistvo, u koje svakako spada zločin u Novom Sadu, zakon ubuduće predviđa takođe doživotnu kaznu zatvora, ali sa pravom na uslovni otpust posle 27 godina.

- Pojedini Novosađani su već u petak, dakle samo par sati nakon monstruoznog ubistva, prijavili policiji da su videli Gorana u autobusu jednog sremskog prevoznika kako putuje ka Loznici. To ima logike jer je on poreklom iz Trebinja, pa će možda tamo potražiti sklonište - kaže on i dodaje:

- Takođe, ne treba isključiti mogućnost da se Goran Janković ubio. Često ljudi budu u afektu ili su pijani, pa u takvom stanju učine veliko zlo. Nakon što se smire ili otrezne, oni shvate šta su uradili i ne mogu da se pomire sa tim. Tada najčešće dižu ruku na sebe. Zbog mogućnosti da se Janković bacio sa mosta, policija intenzivno pretražuje i teren na potezu dunavskog nasipa od Novog Sada, pa uzvodno prema Bačkoj Palanci i nizvodno prema Ribarcu i Štrandu.

Dok potraga za ubicom traje, brigu o maloletnim sinovima Gorana Jankovića preuzeo je njihov ujak Mladen Pajić, odnosno rođeni brat ubijene Mirjane.

- Mladen je u porodičnoj kući njegovih roditelja, gde se dogodilo ubistvo, i tamo priprema sahranu. Odlučeno je da, dok ubica ne bude otkriven, dečaci i Mladenova supruga budu pod nadzorom policije. Sve ovo još dodatno dobija na smislu kada se ima u vidu da je stariji dečak bio svedok stravičnog ubistva, kao i da je Goran jednom prilikom, uprkos zabrani prilaska, hteo da sinove uzme iz škole - kazao je izvor iz istrage.

(FOTO) ŠTA JE POŠLO PO ZLU?! JANKOVIĆI DELOVALI KAO SREĆNA PORODICA! Na Fejsbuku nasmejani, zagrljeni, sinovi kraj njih...

Podsetimo, Goran Janković je u petak ujutru, pred svojim maloletnim detetom, čekićem ubio suprugu Mirjanu i njene roditelje Nadu i Branislava Pajić u njihovoj porodičnoj kući u Ulici Šandora Petefija 156 b, u novosadskom naselju Telep. Prvo je ubio tasta, koji je spavao, zatim suprugu, pored koje je bio jedan od njegovih sinova, a krvavi pir je dovršio u dvorištu, gde je ubio taštu Nadu.

(FOTO/VIDEO) TRAUMA ZA CEO ŽIVOT! Deca gledala kako im otac MASAKRIRA MAJKU, DEDU I BAKU! Stariji sin pozvao ujaka posle KRVAVOG PIRA!

Inače, Jankoviću je 11. maja ove godine Osnovni sud u Novom Sadu izrekao meru zabrane pristupa Mirjani jer ga je prijavila policiji zbog nasilja u porodici.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Jataci?Daj,bre,ne pišite gluposti?Ko bi krio ovakvog kretena? Ako imaš pucaljku - imaš i ,,jatake,,! Dok se ne uspavaš.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija