• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

04.06.2019

20:05

IVANA BUHA OŠTRO OPLELA PO KONTROVERZNOM SURČINCU: Moj bivši muž Čume je ubica!

Vesti

IVANA BUHA OŠTRO OPLELA PO KONTROVERZNOM SURČINCU: Moj bivši muž Čume je ubica!

Podeli vest

Plašim se, ko zna šta bi mogao da mi uradi kad izađe iz zatvora. On u ćeliji samo razmišlja kako da mi se osveti što sam ga prijavila za razna krivična dela, između ostalog i za ubistvo Zorana Petrovića Šempe, kaže Ivana

Plašim se mog bivšeg muža Čumeta. Ko zna šta bi mogao da mi uradi kad u julu izađe s robije. Znam da u zatvoru samo razmišlja kako da mi se osveti, to mi je potvrdio jedan njegov bivši cimer iz ćelije, jada se Ivana Buha (38), bivša supruga kontroverznog Surčinca Ljubiše Buhe Čumeta (54).

Muči je i proganja

Ivana je ogorčena jer ju je Čume nedavno tužio da ga je lažnim svedočenjem na sudu poslala na robiju. Prvi osnovni sud u Beogradu je prihvatio tu tužbu i zakazao joj početak suđenja za petak.

Laži

Taj auto-limar, koji se lažno predstavlja kao avio-mehaničar, sve ovo radi u stanju teške panike i paranoje
Ivana Buha

Ako se na sudu ispostavi da je Ivana lagala o svom bivšem mužu, Čume bi mogao da tuži državu za odštetu zbog neosnovane kazne zatvora, a Ivana bi mogla iza rešetaka do šest meseci.
Ivana, međutim, i dalje tvrdi da je sve što je rekla na sudu o bivšem mužu čista istina, a da on tužbom samo pokušava da je muči i proganja.

- Ovo je jedna u nizu besmislenih prijava protiv mene, Čume je do sada podneo više od 20 takvih. Čovek koji jedino ne laže kada izgovori sopstveno ime, počevši od zanimanja, pa nadalje, protiv mene piše prijave za lažno svedočenje?!? Taj auto-limar, koji se lažno predstavlja kao avio-mehaničar, sve ovo radi u stanju teške panike i paranoje što će uskoro biti pokrenuta istraga protiv njega i za ubistvo Zorana Petrovića Šempe iz 1998. Čume je ubica! - tvrdi Ivana.

Interesantno je, kaže ona, što u prijavi za lažno svedočenje Čume nije negirao optužbe za Šempino ubistvo.

MOGUĆ VELEOBRT U NEVEROVATNOJ SAPUNICI PORODICE BUHA IZ SURČINA! Čume šalje bivšu ženu na robiju?!

 

- Sve što je Čume naveo u prijavi protiv mene je apsolutna laž. Naravno da mi nije uplaćivao alimentaciju, naravno da ga nisam ucenjivala ni za kakav novac i naravno da nisam ukrala stan na Vračaru od njegovog saradnika, kao što obojica tvrde. Krivična prijava protiv mene za taj stan odbačena je od strane tužilaštva kao neosnovana - navodi Ivana. Dodaje da joj je Čumetov bivši cimer iz zatvora kazao da Buha po ceo dan samo razmišlja o tome kako da joj se osveti.

Jedva čeka da počne suđenje

Ivana Buha kaže da sa nestrpljenjem čeka početak suđenja za lažno svedočenje, jer je sigurna da će biti oslobođena u ovom postupku.
- Onaj ko treba da bude u zatvoru, i to, prema mojim proračunima, do 2058. godine, zapravo je moj bivši muž Ljubiša Buha - kaže Ivana.

Ivani je posebno krivo i to što je mediji u celom ovom slučaju ne vide "kao žrtvu, već o svemu pišu kao o nekakvoj surčinskoj sapunici".

Inače, Ivana i Čume su se prvi put našli na sudu zbog incidenta od 3. februara 2011, kada ga je ona prijavila da ju je pretukao u porodičnoj kući u Surčinu. Međutim, ubrzo je povukla tu prijavu, navodeći da se sama povredila kad joj je "pala tuš-kabina na glavu".

Zatim je u novembru 2015. izbio novi incident u porodičnoj vili u Surčinu, kada je Ivana prijavila muža da je napao nju i dvojicu pripadnika njenog obezbeđenja. Čume je ubrzo uhapšen i od tada se konstantno nalazi iza rešetaka, što u pritvoru, što u zatvoru, jer se u međuvremenu suočio sa brojnim drugim prijavama.

Foto: Informer

Brojne optužbe

Između ostalog, Ivana ga je prijavila da joj je poklonio ukradeni "ferari", da joj je pretio iz zatvora i da je ugrožavao sigurnost policajcu iz njenog obezbeđenja Milanu Ljubenoviću. Tokom trajanja postupka za ova i još nekoliko krivičnih dela Buha je morao da odgovara i zbog vređanja tužioca Borisa Pavlovića, koga je nazvao kriminalcem. Na kraju, Čume je objedinjenom kaznom osuđen na ukupno četiri godine i osam meseci, a sa robije bi trebalo da izađe polovinom jula.

Četiri

godine i osam meseci robije dobio je Čume

Čume je ranije tvrdio da ga je Ivana ucenjivala i tražila mu da joj isplati tri miliona evra kako bi prestala da ga optužuje. Takođe je tvrdio da joj je policajac Ljubenović ljubavnik i da su zajedno smislili kako da izvuku od Buhe što više novca...

Ivanin i Čumetov brakorazvodni postupak je okončan u decembru 2016, posle bespoštednog verbalnog rata u sudnici i preko medija, ali ona je do danas zadržala prezime Buha. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija