• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs/Blic.rs

18.06.2019

09:01

UHAPŠENE TRI OSOBE zbog pomaganja surčinskom monstrumu u trostrukom ubistvu!

Vesti

UHAPŠENE TRI OSOBE zbog pomaganja surčinskom monstrumu u trostrukom ubistvu!

Podeli vest

Tri osobe uhapšene su za pomaganje u trostrukom ubistvuu Surčinu za koje se sumnjiči Dragoslav Jovanović (25), javlja "Blic"

 

Tela muškarca Neđe. Š. (42), njegove majke Darinke. Š (75) i njegove tetke Milje P. (80) pronađena su juče uveče u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću, ocu osumnjičenog Dragoslava.

UŽAS U SURČINU! Policija pronašla tri tela u septičkoj jami iza tržnog centra! U toku istraga o trostrukom ubistvu, OSUMNJIČEN DRAGOSLAV JOVANOVIĆ!

Njihov nestanak policiji je prijavljen 10. juna, a jezive detalje trostrukog ubistva pročitajte u posebnoj vesti. Jovanović je, inače, izvršio samoubistvo nakon što je u novobeogradskom bloku 45 prošle nedelje nasred ulice pucao u svoju suprugu Teodoru Jovanovič (25), pred njihovim jedanaestomesečnim detetom koje je bilo u kolicima.

Jovanović se, misleći da je ubio suprugu, dao u beg kroz park u Bloku 45, međutim policajac koji je bio u blizini zločina pojurio je za njim, i Jovanović je u panici pucao sebi u glavu. On je ubrzo prevezen u bolnicu, ali je nakon četiri dana, borbe lekara za njegov život, preminuo.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija