• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S. - V. I.

02.07.2019

23:41

MANIJAK SA ZNAČKOM OBLJUBIO ĆERKINU ŠKOLSKU DRUGARICU! Detalji gnusnog zločina i hapšenja pripadnika MUP iz okoline Mionice!

Vesti

MANIJAK SA ZNAČKOM OBLJUBIO ĆERKINU ŠKOLSKU DRUGARICU! Detalji gnusnog zločina i hapšenja pripadnika MUP iz okoline Mionice!

Podeli vest

V. Ž. (42) zaveo devojčicu, pa je od marta do maja odvozio van Mionice i imao seks sa njom. Manijaka prijavila majka devojčice, nakon što je u ćerkinom telefonu našla ljubavnu prepisku s policajcem

Policajac V. Ž. (42) iz okoline Mionice uhapšen je krajem prošle nedelje zbog sumnje da je u više navrata obljubio 13-godišnju devojčicu, školsku drugaricu svoje ćerke! Pedofila je prijavila majka devojčice, koja je u ćerkinom telefonu videla ljubavnu prepisku s policajcem!

Manijak je odmah uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana.

Foto: Informer DN

Dobrovoljan seks

Kako smo saznali od izvora iz istrage, V. Ž. je još zimus zaveo devojčicu, koju je upoznao preko svoje ćerke, jer njih dve idu u istu školu i pohađaju šesti razred.

Sramota

Ona je dete i tačka! On treba da štiti decu od takvih, a ne da radi tako nešto
Komšija

- Nabavio je njen broj telefona, pa je počeo da joj upućuje komplimente. Naivna devojčica je prihvatila to udvaranje, i već u martu V. Ž. ju je prvi put autom pokupio posle škole i odvezao van Mionice. Tad su imali seks u kolima. Isto se ponovilo još nekoliko puta. On bi sačekao devojčicu ispred škole, odvezao bi je u šumarak van Mionice i obljubio bi je - objašnjava naš izvor.

Prema njegovim rečima, majka te devojčice je nedavno primetila da se njena ćerka sve više povlači u sebe i u prvi mah je pomislila da joj se ćerka zaljubila u nekog vršnjaka.

Foto: Zoran Sinko

Policijska stanica u Mionici

- Odlučila je da joj proveri poruke u telefonu, očekujući da će možda naći prepisku sa nekim dečakom. Međutim, usledio je pravi šok kad je videla da njena ćerka mesecima razmenjuje ljubavne poruke sa policajcem koji ima 42 godine, oženjen je i ima troje dece. Odmah je otišla u policiju i počela je istraga - navodi naš sagovornik.

UŽAS U MIONICI! POLICAJAC OBLJUBIO DEVOJČICU (13), školsku drugaricu svog sina! Vozio je na SKRIVENA mesta, slao EKSPLICITNE poruke!

 

Policajac V. Ž. nije želeo da priča kolegama o zavođenju i obljubi deteta, dok je devojčica, u prisustvu psihologa, kazala da se zaljubila u njega i da je dobrovoljno pristala na seks.
Zatim se V. Ž. branio ćutanjem i pred višim tužiocem u Valjevu, nakon čega je, po nalogu suda, zadržan u pritvoru.

Ćerka mu se udavila u buretu

Komšija uhapšenog policajca kaže da se V. Ž. dva puta ženio, a sa prvim detetom je doživeo tragediju.
- Ta prva ćerkica mu je bila mala, jedva da je prohodala, kad je slučajno upala u neko manje bure puno vode i udavila se. To mu je veoma teško palo, od tada kao da je malo "prolupao". Posle je dobio još troje dece, dva sina i ćerku - kaže komšija.

 

Majka devojčice nije želela da priča Informerovim reporterima o torturi koju je preživela njena ćerka.

- Nemam ja šta da pričam o tome, sada je sve na tužilaštvu - kratko nam je kazala majka devojčice, koja je za to vreme stidljivo virila kroz vrata i slušala naš razgovor.

Inače, majka je razvedena i živi sama sa ćerkom u centru Mionice.

U kući uhapšenog policajca juče nismo zatekli nikog, a komšije su podeljenog mišljenja o celom slučaju. Dok jedni ne mogu da poveruju u to da je V. Ž. zaveo dete, pa čak sumnjaju i da mu je podmetnuto, drugi su ubeđeni da je sve istina, jer za to postoje dokazi u prepisci između policajca i devojčice.

Bio suspendovan

- Sad neki pričaju da mu je namešteno, ali poznajući ga, siguran sam da nije. To što je zaveo dete neoprostivo je! Pa čak i da je ta mala sama htela da bude s njim, nije to smeo da uradi. Ona je dete i tačka! On treba da štiti decu od takvih, a ne da radi te stvari - priča komšija uhapšenog policajca i dodaje:

- I ranije je pravio nekakve gluposti. Koliko se sećam, bio je i suspendovan, ali se posle vratio na posao.

Protiv V. Ž. podneta je krivična prijava za obljubu deteta, za šta mu preti od tri do 12 godina zatvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija