• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.07.2019

08:51

ĆERKA POLITIČARA UBILA STARICU ZBOG 2.500 EVRA! Pre brutalnog ubistva SLALE JDNA DRUGOJ SRCA I SMAJLIJE NA FEJSBUKU!

Vesti

ĆERKA POLITIČARA UBILA STARICU ZBOG 2.500 EVRA! Pre brutalnog ubistva SLALE JDNA DRUGOJ SRCA I SMAJLIJE NA FEJSBUKU!

Podeli vest

Jelena Špagović (25) zverski ubila i spalila Majdu Garović (81), kojoj nije htela da vrati dug. Brat Momčilo Dujović (21) joj pomogao
Kazna

Ukoliko se dokaže da su moja deca kriva za zločin, treba da odgovaraju po najstrožim zakonima Srbije
 

Foto: printskrin/TV Kopernikus

Saša Dujović

Jelena Špagović (25) iz Zemuna, ćerka potpredsednika Srpske desnice Saše Dujovića, zverski je ubila komšinicu Majdu Garović (81), kojoj nije htela da vrati dug od 2.500 evra! Jelena je 15. juna izmamila staricu iz kuće, iskasapila je, a zatim je uz pomoć svog brata Momčila Dujovića (21) zapalila njen leš i bacila ga u kontejner u vikend naselju u Krčedinu!

Postoje ozbiljne indicije da je Jeleni pomoglo još nekoliko prijatelja da sakrije tragove zločina, zbog čega istraga još traje i može biti još uhapšenih!

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Jelena je dobro poznavala komšinicu Majdu i znala je da je starica devizna penzionerka i da ima ušteđevinu. Zato je pre izvesnog vremena pozajmila od Garovićeve 2.500 evra, ali nikako nije mogla ili htela da joj vrati dug.

SAŠA DUJOVIĆ DAO OTKAZ zbog DECE OSUMNJIČENE ZA UBISTVO!

- Zasad nije poznato zašto je ona uzela toliki novac od komšinice. Međutim, poznato je da za tu pozajmicu nije znao ni Jelenin bivši muž, s kojim ima maloletno dete, niti njeni otac i brat. Najverovatnije je Majda počela da pritiska Jelenu za novac, pa je ova u jednom trenutku pomislila da će moći da se reši duga tako što će ubiti staricu, a da se taj zločin nikada ne rasvetli - objašnjava naš izvor.

Mesecima se dopisivale 

Jelena Špagović (25), ćerka političara Saše Dujovića i Majda Garović (80) bile su u bliskim odnosima i dopisivale su se preko društvenih mreža nekoliko meseci pre nego što ju je devojka brutalno ubila.
Jelena, koja je osumnjičena za ubistvo starice Majde Garović, do pre nekoliko meseci živela je sa suprugom u kući pored staričine. Nakon što se rastala od supruga, Jelena se iselila iz kuće, ali je sa nekadašnjom komšinicom održavala odnose. U tome u prilog govore i javne poruke na njihovim Fejsbuk profilima.
Majda je redovno hvalila Jelenine fotografije na kojima je sama ili sa decom, dok joj je Jelena na javnim porukama uglavnom odgovarala samo emotikonima koji označavaju smeh.

On dodaje da istraga još nije gotova, pa nije hteo da nam otkrije gde je tačno Jelena ubila i iskasapila staricu, nakon što ju je 15. juna izmamila iz kuće. Nakon što je pet dana kasnije Majdin spaljen leš pronađen u kontejneru u Krčedinu, otkriveni su DNK i ostali tragovi, koji su ukazali da su u zločin umešani Jelena, njen brat Momčilo, ali verovatno i još nekoliko osoba.

Brat i sestra juče su saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

Potpredsednik Srpske desnice ostao je u šoku kad su mu u subotu uhapšeni ćerka i sin zbog stravičnog ubistva.

- Ukoliko se dokaže da su moja deca kriva za zločin, treba da odgovaraju po najstrožim zakonima Srbije. Osetio sam moralnu odgovornost da zbog svega podnesem ostavku na funkciju potpredsednika Srpske desnice - kratko je rekao Dujović.

Komšije iz Ulice Branka Plećaša u Zemunu, gde je živela nesrećna Majda, još ne mogu da veruju da je ona tako zverski ubijena zbog para.

Foto: Informer DN

- Jelena je do prošle godine živela sa mužem i sinom u kući pored Majdine. I nakon razvoda Jelena je često dovodila sina kod oca, pa je sretala i Majdu. Još ne mogu da shvatim da je mogla tako nešto da uradi... Kako je mogla? - pita se stanarka ove ulice koja dobro poznaje i Jelenu i ubijenu staricu.

Vacić: Prevencija nasilja je najvažnija

Foto: Tanjug

Miša Vacić, predsednik Srpske Desnice, istakao je da država mora intenzivnije da radi na prevenciji nasilja.
- Podizanje svesti javnosti o borbi protiv nasilja je od krucijalne važnosti. Neophodni su stroži zakoni i kazne kako bi se ovakvi i slični tragični događaji umanjili, a na samom kraju i sprečili. Počinioci zločina nikada nisu bili članovi ove organizacije, a kao punoletni građani snose ličnu odgovornost za svoje postupke - naveo je Vacić.

Ona dodaje da je Špagovićeva i nakon staričinog nestanka, 15. juna, često dolazila kod bivšeg muža, pa se čak i raspitivala po komšiluku da li neko zna gde je Majda!

- Jelenina bivša svekrva je bila baš tužna kada je Majda nestala, mnogo se zabrinula. Ni ona nije mogla da poveruje da joj je bivša snaja ubila komšinicu - navodi naša sagovornica.

(FOTO) MUČKI UBIJENA PA ZAPALJENA! Ovo je starica čije je telo pronađeno u kontejneru u Krčedinu

Komšijama je, inače, još čudnije to što je Jelena ubila Majdu zbog duga, jer je, prema njihovim rečima, mogla u svakom trenutku da joj vrati pare.

- Nije finansijski ugrožena, a ako ništa drugo, mogla je da proda svoj automobil i da vrati Majdi tih 2.500 evra, koje se spominju. I njenog brata sam viđala ovde u kraju. Naivni klinac, mora da ga je sestra nagovorila da naprave to zlo - priča meštanin ove ulice.

Jelenin bivši muž, s kojim je ukupno devet godina bila u vezi i u braku, od vikenda nije viđen u ovom kraju Zemuna. Pretpostavlja se da se nakon hapšenja bivše supruge privremeno odselio sa majkom i detetom.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Oko za oko ,zub za zub,jer ako je sad u 25 godina ovo uradila,ša će sa 35-40 godina raditi.

Ahmet

pre 4 godine

Spremne su nanogice .. za bahate sinove javnih licnosti ..

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija