• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. M.

10.07.2019

07:21

TUGA DO NEBA! MILICA (17) POGINULA U UDESU, njenoj sestri od ujaka Teodori (16) POLOMLJENA KIČMA!

Vesti

TUGA DO NEBA! MILICA (17) POGINULA U UDESU, njenoj sestri od ujaka Teodori (16) POLOMLJENA KIČMA!

Podeli vest

Milica Pandurović (17) iz Čačka nastradala je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u nedelju uveče u selu Trbušani, kad je auto u kom je bila na zadnjem sedištu velikom brzinom sleteo s puta!

U ovoj nesreći teško je povređena njena godinu dana mlađa sestra od ujaka Teodora Protić, kojoj je polomljena kičma. Vozač auta (21) i jedan mladić koji je bio na suvozačevom mestu samo su lakše povređeni.

Prema prvim rezultatima istrage, uzrok nesreće je velika brzina. Povređeni su hitno prevezeni u bolnicu, ali Milica je narednog dana podlegla povredama.

- Druga devojka je primljena u bolnicu sa teškim povredama, utvrđeno je da ima prelome petog i šestog vratnog pršljena. Ona je prebačena u Beograd, u Klinički centar Srbije. Dvojica mladića primljeni su sa lakim povredama na odeljenje hirurgije čačanske Opšte bolnice - izjavila je dr Biljana Kočović, portparolka bolnice u Čačku.

BANDERA PREPOLOVILA DANIELA, GORNJI DEO TELA ODLETEO 30 METARA! NAJNOVIJI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA PUPINOVOM MOSTU!

Miličini prijatelji ispričali su nam da su u nedelju svi zajedno bili u provodu u Čačku. U jednom trenutku Milica i Teodora su odlučile da se provozaju sa dvojicom mladića, dok su ih prijateljice čekale u kafiću.

Foto: Informer DN

TUGA: Povređena teodora i stradala Milica

- U gradu je u to vreme bio neverovatan pljusak, pa smo pomislili da su se oni negde sklonili dok ne prođe nevreme. Onda smo čuli strašnu vest da su imali udes na putu ka Trbušanima - priča Miličina drugarica.

Prijatelji i rođaci nastradale tinejdžerke ogorčeni su zbog ponašanja jednog od mladića iz auta, koji je posle nesreće objavljivao svoje slike iz bolnice na društvenim mrežama.

- Taj mladić je bio suvozač u autu. I on i vozač skoro da nisu imali ogrebotinu, i hvala Bogu na tome, ali je potpuno bezosećajno da se hvališu slikama iz bolnice u trenutku dok je Milica umirala, a Teodora se bori za život. Zato bih molio njihove roditelje da ih nauče empatiji i da poštuju bol drugih - poručio prijatelj porodice povređene devojke.

Inače, Miličina porodica je pre nekoliko meseci već doživela tragediju, kad joj je umrla majka. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 4 godine

Današnja omladina zaista izgleda nema trunke mozga i zdravog razuma - sesti u kola nepoznatih mladića "da se provozaju"! Roditelji pali ste na ispitu vaspitanja dece jer ih očigledno niste naučili ničemu ...

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija