• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Đ.

11.07.2019

22:45

IŠUTIRALI GA DO SMRTI ZBOG DUGA ZA PIĆE! Monstruozni zločin u oronuloj udžerici u Kanjiži

Vesti

IŠUTIRALI GA DO SMRTI ZBOG DUGA ZA PIĆE! Monstruozni zločin u oronuloj udžerici u Kanjiži

Podeli vest

Imre Lunc (42) i njegova devojka Oršolja Turi (23) zverski su ubili Janoša Kalmara (58) u napuštenoj kući, u kojoj se skupljaju beskućnici i pijanci * Leš su zatim izbacili na ulicu i mirno odšetali

Imre Lunc (42) iz Kanjiže i njegova devojka Oršolja Turi (23) iz Kikinde uhapšeni su prekjuče zbog sumnje da su 6. jula u jednoj oronuloj udžerici u Kanjiži nasmrt pretukli Janoša Kalmara (58)! Lunc i Oršolja su krvnički isprebijali čoveka jer im je bio dužan nešto malo novca za alkohol, a zatim su ga mrtvog izbacili na ulicu i odšetali.

Mrzeli se duže vreme

Kako smo saznali, zločin se dogodio u Ulici Save Tekelije broj 43 u Kanjiži, u straćari od koje je vlasnik digao ruke i prepustio je beskućnicima i alkoholičarima.

Tu su redovno dolazili i pijančili Imre i njegova devojka, kao i njihova žrtva Janoš.
- Netrpeljivost između Imrea i Janoša je trajala duže vreme, a uglavnom su se svađali oko alkohola. Kobnog dana u udžerici se prvo pojavio Janoš i počeo da pije. Ubrzo zatim su u kuću ušli Imre i Oršolja i brzo je izbila svađa. Lunc je oborio Kalmara na pod, a zatim je počeo da ga šutira. U tome mu se pridružila i Oršolja. Posle nekoliko minuta krvničkog prebijanja, Janoš je već bio mrtav - priča naš izvor.

Kada su videli da nesrećni čovek ne daje znake života, uhvatili su ga za ruke i noge i izbacili ga na ulicu, ispred kapije. Potom su mirno odšetali, misleći da ih niko neće otkriti.
Obdukcija je pokazala da je Kalmar preminuo od unutrašnjeg krvarenja, koje je zadobio od snažnih udaraca u stomak.

DNK ih odao

Policija je pokrenula opsežnu istragu i ubrzo je pala sumnja na Lunca i Turijevu.
- Inspektori su ispitali sve pijance i beskućnike koji su svraćali u udžericu i neki od njih su potvrdili da je Janoš odranije bio u sukobu sa Imreom. Kada je, potom, urađena i analiza DNK tragova nađenih na mestu zločina i na Janoševom telu, nedvosmisleno je utvrđeno da su ga isprebijali Imre i njegova devojka. Oni su zatim locirani i uhapšeni. Određeno im je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu za ubistvo, biti privedeni u Više tužilaštvo u Subotici - naveo je naš sagovornik. 

Problem sa alkoholom

Malobrojni poznanici Janoša Kalmara kažu da se on pre 25 godina doselio iz Trešnjevca u Kanjižu.
- Ranije je imao stalan posao, ali ga je izgubio zbog problema sa alkoholom. Zato je povremeno radio sezonske poslove, ali je sve pare trošio na piće. Zimi mu je bilo malo teže, ali je uspevao da nađe nekog kome je bila potrebna pomoć oko imanja, pa se tako i snalazio za neki dinar - ispričao nam je Janošov poznanik.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija