• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje novosti

20.07.2019

22:45

PRIVEDEN NA JARINJU! Uhapšen Srbin sa tajnog spiska!

Vesti

PRIVEDEN NA JARINJU! Uhapšen Srbin sa tajnog spiska!

Podeli vest

Kosovska policija uhapsila je na administrativnom prelazu Jarinje Gorana Stanišića (52) iz Međulužja kod Mladenovca, koji je inače raseljeno lice iz Slovinja kod Lipljana

Prema nezvaničnim saznanjima, Stanišić je uhapšen na osnovu tajnog spiska, a tereti se za navodne ratne zločine.

U trenutku hapšenja Goran se nalazio u automobilu sa majkom i sestrom, sa kojima je krenuo kod rođaka u Donju Guštericu, kod Prištine.

Inače, Stanišiću je određeno zadržavanje do 48 sati, a u ponedeljak se očekuje njegovo saslušanje pred Specijalnim sudom u Prištini.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
muzafer

pre 4 godine

Ako je kriv onda i treba da odgovara.Inače ja sam upoznao Gorana Stanišića jer je on jedan od radnika koji je odgovoran za pogibiju mog sina Admira na mosru Gazela u Beogradu 11.01.2009.g zato što su izvodili radove na mostu a da iste nisu obeležili u skladu sa tada važećim zakonima ŠTO JE UZROK OVE SAOBRAĆAJNE NEZGODE,a Tužilaštvo nije htelo da podigne optužnicu protiv njega ,a sada vidim i zašto. Ako nije kriv onda mu je vreme provedeno u pritvoru na Kosovu mala kazna za pogibiju mog sina.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija