• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

26.07.2019

21:48

MASAKRIRAO OCA, PA MOLIO POLICAJCE DA UHVATE UBICU! Ovako je policija rasvetlila stravičan zločin u Novom Pazaru

Vesti

MASAKRIRAO OCA, PA MOLIO POLICAJCE DA UHVATE UBICU! Ovako je policija rasvetlila stravičan zločin u Novom Pazaru

Podeli vest

D. K. (25) u nedelju nožem ubio oca Nedžiba Kačara (60), poznatog biznismena, a onda plakao nad telom i molio inspektore da što pre reše zločin * Tek se na poligrafu "slomio" i priznao ubistvo

Policija je preksinoć u Novom Pazaru uhapsila D. K. (25), osumnjičenog da je u nedelju uveče nožem ubio oca Nedžiba Kačara (60), poznatog biznismena! Mladić je posle stravičnog zločina pred inspektorima plakao nad iskasapljenim telom svog oca i molio ih da što pre pronađu ubicu!
Nakon hapšenja negirao je zločin, pa se tek tokom poligrafskog ispitivanja "slomio" i priznao da je ubio oca
!

Loši odnosi

Izvor iz istrage kaže da se motiv zločina krije u neraščišćenim porodičnim odnosima.
- D. K. je dugo bio u lošim odnosima sa ocem, a sve je kulminiralo u nedelju kasno uveče. Popeo se do sprata porodične vile, gde je boravio njegov otac, i pozvonio mu na vrata. Zatim je bez reči izvadio nož i najpre ubo oca u stomak. Nedžib je zakukao, a sin ga je još jednom ubo u vrat. D. K. je zatim pobegao, a Nedžib je, sav u krvi, sišao do sprata na kom mu žive bivši tast i tašta i počeo da zapomaže - priča naš izvor.

U međuvremenu, D. K. je istrčao iz kuće i nož bacio u obližnju šahtu, a Nedžibovi bivši tast i tašta pozvali su policiju i Hitnu pomoć.
- D. K. se tada vratio u kuću i prišao da pruži pomoć ocu, koji je već bio u samrtnom ropcu, glumeći da nema nikakve veze sa brutalnim napadom. Kad su policajci stigli, D. K. ih je u suzama molio da što pre pronađu ubicu njegovog oca. Išao je i na očevu sahranu, gde je bio uplakan i ucveljen - navodi naš izvor.
Inspektori su saslušali sve članove Nedžibove familije, uključujući i ukućane. Od početka su znali da je ubica iz Kačareve porodice.
- U sredu je priveden D. K. i suočen je s dokazima. U početku je negirao zločin, ali je na kraju, tokom poligrafskog testiranja, sve priznao. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden Višem javnom tužilaštvu - kazao je naš sagovornik.

Karićev prijatelj

Ubijeni Kačar je, inače, bio jedan od najpoznatijih biznismena u Novom Pazaru i okolini, a bio je blizak prijatelj sa Bogoljubom Karićem.

Devedesetih godina vratio se iz Francuske, odakle je doneo veliki kapital, koji je ulagao u brojne poslove. Osnovao je osiguravajuću kuću "Sandžak broker", firmu za uvoz i izvoz, trgovao je sa brojnim turskim kompanijama, a zatim je otvorio i svoju banku Pešter. Uspešno je poslovao godinama, otvorio je više filijala širom Srbije i Crne Gore, a zatim je doživeo prvi poslovni neuspeh, i to nakon saradnje sa Osiguravajućim fondom Crne Gore i Milom Đukanovićem.

Potom je i njegova banka Pešter ugašena, a Kačar je kao glavnog krivca za to optuživao Mlađana Dinkića.
Bio je i u pritvoru jedno kraće vreme jer je pre nekoliko godina napao bivšu suprugu. 

 

Danonoćno radili da otkriju zločinca

Novopazarska policija je danonoćno radila na rasvetljavanju ubistva Nedžiba Kačara i svaka sitnica je detaljno proveravana. Načelnik Policijske uprave Novi Pazar Rešad Džanković i njegove kolege inspektori radili su osamdeset sati, a kratkotrajne pauze zbog sna pravili su u kancelariji.
- Morali smo brzo da rešimo ovaj slučaj i zato smo radili bez prestanka. Kolege nisu išle kući od nedelje do četvrtka. Sve šahte u Kačarevom komšiluku smo otvarali tražeći nož, jer smo bili sigurni da ga je ubica bacio tu negde, u okolini. U ranu zoru smo ga pronašli u jednoj šahti, u blizini Kačareve kuće - navodi Džanković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija