• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.V.

05.08.2019

11:24

VALJALI DROGU I DOLIJALI! DVE GODINE IZA REŠETAKA za jednog Kruševljanina, drugima preti teža kazna

Vesti

VALJALI DROGU I DOLIJALI! DVE GODINE IZA REŠETAKA za jednog Kruševljanina, drugima preti teža kazna

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Požarevcu podiglo je optužnicu protiv tri lica zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna od 3 do 12 godina zatvora

Optuženi su Zlatan Nikolić (23) iz  Petrovca na Mlavi, Andrijan Mitić (20) iz Petrovca i Robert Vojičić (42) iz Kruševca.

U međuvremenu, zbog priznanja krivice, Robertu je omogućeno sklapanje sporazuma, jer je otkrio ko je vršio distribuciju droge, pa je osuđen na dve godine zatvora. Protiv druge dvojice optuženih vodiće se redovni sudski postupak.

Prema navodima našeg izvora, prvo je uhapšen Zlatan Nikolić, 26. marta u Petrovcu na Mlavi, sa 96 grama droge. On je na saslušanju rekao da droga nije njegova, već je obavljao prenos za Andrijana Mitića, koju je ovaj naručio od Roberta.

Operativnim radom i preko listinga telefonskih poziva, došlo se do saznanja da Nikolić govori istinu, jer je droga na sebi imala Robertov DNK, te je on uhapšen u Kruševcu, i to od strane požarevačke  
policije.

PALI ZBOG DROGE I ORUŽJA! Četvorostruko hapšenje u Beogradu

On je priznao delo i izjavio da je drogu nabavio za Andrijana Mitića i to od Dejana Asanovića iz Kruševca, koji je u međuvremenu preminuo, a dokazano je da je zaista bio diler droge. U toj transakciji Zlaten je bio samo prenosnik, a ne krajnji naručilac

Te informacije dobijene od Roberta požarevačko tužilaštvo je proverilo i ispostavile su se kao tačne, pa mu je omogućen sporazum o priznavanju krivice koja mu omogućuje blažu kaznu, što je on i prihvatio.

Više javno tužilaštvo u Požarevcu na ovaj način sprečilo je dalje delovanje cele grupe, jer  
je uspelo da otkrije naručioca, prenosioca i organizatora preprodaje
.  

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 4 godine

Sa narko dilerima i sa "mulama" treba postupati kao što postupaju Saudijci, Iranci, Indonežani, Tajlanđani. Bez milosti.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija