• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

06.08.2019

20:34

VIDEO JU JE U DRUŠTVU DRUGOG MUŠKARCA, UZEO JE NOŽ I KRENUO DA UBADA! Italijanska policija uhapsila Srbina koji je zbog ljubomore IZBO SVOJU SUPRUGU!

Vesti

VIDEO JU JE U DRUŠTVU DRUGOG MUŠKARCA, UZEO JE NOŽ I KRENUO DA UBADA! Italijanska policija uhapsila Srbina koji je zbog ljubomore IZBO SVOJU SUPRUGU!

Podeli vest

Policija u Torinu uhapsila je državljanina Srbije (49) zbog sumnje da je u naletu ljubomore izbo svoju suprugu

Žena (41), poreklom iz Moldavije, pozvala je u ponedeljak policiju i prijavila supruga da je fizički nasrnuo na nju i da ju je udario. Policija je ubrzo došla na lice mesta i zatekla ženu sa ubodnom ranom u predelu ruke.

Krvavom napadu je, kako pišu lokalni mediji, prethodila žustra svađa dvoje supružnika oko toga ko ju je dopratio kući sa posla. Srbin je, navodno, kroz prozor ugledao svoju suprugu kako prilazi kući u društvu sredovečnog muškarca.

SMRT NA DNU REKE! Srbin poginuo u Austriji!

 

U naletu besa izleteo je iz kuće i prvo nasrnuo na njega, a kada je čovek pobegao, sa ženom je ušao u kuću. Nakon razmene teških reči, Srbin je navodno prvo udario svoju suprugu, a potom je zgrabio nož i ubo je u ruku.

Supruga je policiji rekla da ovo nije prvi put da je suprug zlostavlja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija