• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

09.08.2019

09:55 >> 12:08

(FOTO/VIDEO) BMW se kretao STRAHOVITOM BRZINOM, zakucao se u "dačiju" i gurao je gotovo 70 METARA! Očevici o stravičnoj nesreći kod Ljiga!

Vesti

(FOTO/VIDEO) BMW se kretao STRAHOVITOM BRZINOM, zakucao se u "dačiju" i gurao je gotovo 70 METARA! Očevici o stravičnoj nesreći kod Ljiga!

Podeli vest

Do stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat posle ponoći došlo je kada se u "dačiju", koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županije, zakucao BMW kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji mladić

U jezivom udesu život su izgubile četiri mlade osobe, a četiri su teško povređene.

Kako saznajemo, "dačija" kojom je upravljao taksista iz Lazarevca, kretala se iz pravca Bogovađe i uključivala se na Ibarsku magistralu kada je u tom trenutku na njih naleteo BMW koji je došao iz pravca Čačka.

STRAVIČNA NESREĆA KOD LJIGA! Poginulo četvoro mladih na Ibarskoj magistrali! Četvoro životno ugroženo!

Kako pričaju svedoci jezivog udesa, BMW se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u "dačiju" i, koliko je jak udarac bio jasno svedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara! "Dačija" je nakon toga završila u livadi.

Foto: RINA

Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, automobil u kome su se nalazile stradale osobe smrskan je do neprepoznatljivosti.

Čak sedam ekipa vatrogasaca seklo je vozila kako bi iz njih izvadili žrtve i povređene, saznaje "Blic".

Foto: RINA

Kako nezvanično saznajemo, svi poginuli su sa područja Lazarevca.

Mladić iz automobila smrti se "ničega ne seća"

Jedan mladić S.I. (20) od četvoro povređenih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila kod mesta Županjac, teže je povređen i nalazi se u bolnici u Valjevu.

Foto: RINA

Policija je obavila razgovor sa S.I. koji je sedeo na zadnjem sedištu BMW-a, i on im je tom prilikom rekao da se ničega ne seća. On je zadobio teže telesne povrede i prevezen je u Bolnicu u Valjevu.

S.I. je iz Lazarevca.

Podsećamo, pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su N. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je noćas, sat posle ponoći, upravljajući vozilom BMW izazvao saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali kod mesta Županjac.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan lala

pre 4 godine

Nigde u Evropi nema tako bahatih i glupi vozaca kao u Srbiji. Nasim buzdovanima za volanom bez mozga i kulture nema pomoci. Svakodnevno se gine ali divljacko ponasanje za volanom se nemenja. Poruke, saveti, apele, molbe, kazne da se ponasanje vozaca izmeni ne pomzu. Stoka ostaje stoka tu pomoci nema.

Abe

pre 4 godine

Nije sirotinja usmrtila te mlade ljude, no BMW. Otkud njemu sa dvadeset i nešto godina BMW? Kupio mu tata. Kupiće mu i sudiju. I opet će nekoga da ubije. Nije tačna izjava Ministra policije od pre nekoliko godina da se zaustavljaju i kontrolišu i skupi automobili, da se to radi ovo se najverovatnije nebi ni desilo. Dakle, kupi polovan skup automobil i tebi niko ništa ne može, ili neće. I opet će Okanović tražiti da se pooštri ,,Zakon o osnovama bezbednosti u saobraćaju``, umesto da se konačno onaj koji je na snazi počne primenjivati. Osnovni problem je u radu (odnosno neradu) saobraćajne policije i nedoslovnoj primeni zakona. Ne novi zakon nego primena zakona, primena, primena, primena...

Kalimero

pre 4 godine

Moraju se drastično povećati zatvorske kazne za ovake idiote bez mozga. Kad bi se za ubistvo u saobraćaju dobijala robija od najmanje 10-15 godina a za ovako teške nesreće sa čk 4 poginula i do 40 godina brzo bi se zaveo red. Nije glavni problem policija jer oni hvataju ogroman broj prekršilaca nego tužioci i sudije koji ih (namerno i planski) oslobađaju ili im izriču smešne kazne kao što su nanogica na 6 meseci. Zaista bih voleo da saznamo kraj priče za ovog bizgova koji sa 1.15 promila alkohola, noću, vozi BMW brzinom od 150km i ubija 4 nedužne duše. U svakoj normalnoj državi dobio bi bar 20 godina a u mnogim državama i dožiotnu robiju. Zadnjih godina, osim po gradu, a i to što manje, noću mi ne pamet ne pada da vozim negde na otvorenom putu - nekad sam sa porodicim vozio isključivo noću jer mi je bilo mnogo lakše i bezbednije.

Katastrofa

pre 4 godine

A policija stavi radar u spicu znači u radno vrijeme kad samo normalni ljudi idu na poso I zure da stignu a onda im oni uzimaju mjeru za prekoracenje nekih 10 do 12 km a oni sto u 3 ujutro voze preko 200 to se nemora ni kontrolisati e moja drzavo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija