• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

10.08.2019

11:17

OBDUKCIJA OTKRILA JEZIVE DETALJE MASAKRA U JABUKOVCU! Ubica likvidirao celu porodicu sa po nekoliko HITACA U GLAVU

Vesti

OBDUKCIJA OTKRILA JEZIVE DETALJE MASAKRA U JABUKOVCU! Ubica likvidirao celu porodicu sa po nekoliko HITACA U GLAVU

Podeli vest

Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić i sestričina Dragana hladnokrvno su likvidirani hicima u glavu, pokazali su preliminarni rezultati obdukcije koje nezvanično saznaje "Blic".

Kako saznajemo, više nema sumnje da je porodica poljoprivrednika iz sela kod Jabukovca brutalno likvidirana.

Prema nezvaničnim informacijama koje saznaje "Blic" Raja Kazimirović, čije je telo pronađeno na traktoru, ubijen je sa pet metaka. On je upucan četiri puta u grudni koš i trbušnu duplju, a onda mu je brutalni egzekutor ispalio poslednji, peti, hitac u glavu!

(FOTO) POTERA ZA UBICOM! 10 LJUDI UHAPŠENO! HELIKOPTERI NADLEĆU JABUKOVAC! Čeka se poligraf iz Beograda!

Njegova majka, Dragica (93), i sestričina Dragana, čija su tela pronađena pored šupe ubijene su sa po dva metka pravo u glavu.

Foto: Informer

I Ljubinka, Rajina sestra, čije je telo pronađeno ispred kuće, likvidirana je jednim hicem u predelu usana.

PROKLETO SELO JABUKOVAC POD OPSADOM! Policija saslušava komšije koje su bile u zavadi sa ČETVORO UBIJENIH!

Rezultati obdukcije pokazuju da je u selu Jabukovac, pre dva dana, izvršena brutalna i hladnokrvna egzekucija cele porodice.

Oružje nije pronađeno nigde, pa je time isključena mogućnost da je u pitanju bilo ubistvo i samoubistvo, već je jasno da je ubica pobegao sa lica mesta.

Kako "Blic" saznaje, policija je isključila mogućnost da je porodicu ubio kriminalac kog su za ovaj brutalan zločin optuživali meštani.

Foto: Informer

Intenzivna policijska istraga je u toku i u selu Jabukovac je bukvalno opsadno stanje.

Rajina sestra Ljubinka, kao i njena ćerka Dragana pre tri nedelje su došle u posetu porodici iz Nemačke u kojoj žive. Inače, kako su meštani ispričali, Raja je važio za prekog i "ne baš omiljenog čoveka u mestu", ali i sposobnog, pošto je sam odgajao stoku i imao je 20 krava i 40 ovaca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija