• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2019

08:09

MAJKA VOZAČA BMW-A SMRTI KOJI JE SKRIVIO UDES NA IBARSKOJ MAGISTRALI BRANI SINA: Nikola nije bahat, nije imao nameru nekog da ubije!

Vesti

MAJKA VOZAČA BMW-A SMRTI KOJI JE SKRIVIO UDES NA IBARSKOJ MAGISTRALI BRANI SINA: Nikola nije bahat, nije imao nameru nekog da ubije!

Podeli vest

Bio sam u provodu sa društvom, pa smo seli u auto. Video sam u daljini neke farove, ne sećam se ničeg posle toga, rekao je policajcima Nikola Mihailović (27), koji je vozeći pijan udario u "dačiju" i ubio četvoro mladih

Bio sam sa društvom u kafani u Čibutkovici, pa sam krenuo da ih odvezem BMW-om kući, Ibarskom magistralom prema Lazarevcu. U jednom trenutku sam u daljini video neke farove... Sudara se ne sećam, kazao je policajcima Nikola Mihailović (27) iz Velikih Crljena, koji je u petak oko jedan sat iza ponoći mortus pijan sa 170 kilometara na sat otpozadi udario u taksi vozilo "dačiju" i ubio četvoro mladih.

Vozio tuđi auto

U toj strašnoj nesreći poginula su trojica mladića iz "dačije" - vozač Aleksandar Savatić (22), Đorđe Belušević (22) i Đorđe Subotić (19), svi iz Valjeva, dok je Stefan Stevanović (17) teško povređen. U BMW-u je poginula Katarina Ivanković (20) iz Petke kod Lazarevca, a teško su povređeni njena sestra i Nikolina devojka Kristina Vasiljević (23), zatim Stefan Matović (27), koji je i vlasnik automobila, kao i Stefan Ivanović (20). Nikola je zadobio samo lakše povrede.

Još nije poznato zašto je baš Nikola te noći seo u Matovićev BMW, kad je izazvao tragediju.
Izvor iz istrage kaže da je Mihailović posle sudara bio van sebe od šoka.
- Od siline udarca njegov BMW je sleteo na jednu stranu puta, a "dačija" na drugu, pa Mihailović u početku nije ni bio svestan u šta je udario i da je pobio ljude. Vozio je ogromnom brzinom i osećao se na alkohol. Rekao je da je samo video neke farove u daljini i da se ničeg više ne seća - kaže naš izvor.

Foto: Informer DN


On je u subotu priveden na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana. Tereti se za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, za šta mu preti od tri do 12 godina zatvora.Nikola zbog povreda nije mogao odmah da bude alkotestiran, pa mu je nešto kasnije uzeta krv na analizu. Prvo merenje je pokazalo da je imao 1,18 promila alkohola u krvi, ali pošto je prošlo dosta vremena od trenutka udesa, veruje se da je imao i više od 1,25 promila.

Stefanu još ugrožen život

Što se povređenih tiče, u najtežem stanju je Stefan Stevanović, za čiji život se lekari i dalje bore. Komšije Stevanovića kažu da su Stefanovi roditelji Dragoljub i Sneža po ceo dan u bolnici kod sina.
- Stefan je više puta operisan. Odstranjena mu je slezina, ali najveći problem je krvarenje na mozgu - rekao je komšija.

Nikolina majka Zorica Mihailović juče je u kratkom telefonskom razgovoru rekla da je njenom sinu veoma teško zbog tragedije.
- On nije bahat, kao što pišu mediji... Idite po komšiluku i pitajte kakav je momak. Svi će vam reći samo najbolje. Desila se tragedija, Nikola nije izašao te noći s namerom nekog da ubije - rekla je očajna Zorica.

U porodici stradalog taksiste Aleksandra Savatovića u Valjevu od tuge i bola nisu hteli da razgovaraju s novinarima. Njegova sestra samo je samo kratko izustila:
- Našeg Acu sada ništa ne može da vrati.

Prijavio nestanak sina

U dvorištu kuće nastradalog Đorđa Beluševića u mioničkom selu Robaje već nekoliko dana okupljaju se komšije kako bi porodici izjavile saučešće. Đorđeva baka Kosara kaže da joj je unuk u četvrtak uveče rekao da su ga zvali Stefan Stevanović i Đorđe Subotić da ide negde s njima.
- Nije mi rekao ni gde, ni kada se vraća. Samo je napomenuo da neće dugo ostati. Do jutra smo ga čekali, ali njega nije bilo. A onda smo čuli strašne vesti - navodi Kosara.

Đorđev brat Marko kaže da je u petak ujutro pomislio na najgore nakon što mu se brat cele noći nije javljao na mobilni telefon.
- Pozvao sam Stefanovog oca i pitao ga gde mu je sin. Nije znao i rekao mi je da je prijavio njegov nestanak policiji. Već uveliko se na vestima govorilo o strašnom sudaru na Ibarskoj magistrali. Strahovao sam da mi je brat nastradao, a kad su mi javili i potvrdili, ceo svet mi se srušio - kazao je Marko. 

UBIO JE ČETVORO MLADIH, A ONDA SLEDIO SVE IZJAVOM! "Popio sam 12 PIVA, desilo se je*iga! POLICAJCI ŠOKIRANI, ali to nije sve što je rekao!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavko

pre 4 godine

Pitao bih ja tu majku kako bi pričala da je njenog mirnog, divnog...sina neko tako ubio!!!

Miki

pre 4 godine

Ma jok nije. Čim je seo pijan da vozi njega nije bilo briga za bezbednost.. A jos isao 170 km.. O čemu pričamo... Kako ja recimo kad pijem nikad ne vozim niti idem kolima u provod.. Lepo ste ga vaspitali..

Pogledajte se u ogledalu

pre 4 godine

Čedo mamino, ljubi ga majka.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija