• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

12.08.2019

14:39

UŽASAN SUDAR U CRNOJ GORI! Četvoro Srba povređeno, od čega SU DVOJE MALOLETNIKA

Vesti

UŽASAN SUDAR U CRNOJ GORI! Četvoro Srba povređeno, od čega SU DVOJE MALOLETNIKA

Podeli vest

Četvoro državljana Srbije i državljanka Crne Gore povređeni su jutros u saobraćajnoj nesreći koja se oko devet časova dogodila na magistralnom putu Žabljak - Šavnik

Do nesreće je došlo priliko čeonog sudara "fijata" nikšićkih tablica u kom se nalazila Branka Krstajićiz Nikšića i  "opela", valjevskih registracija u kome su se nalazili Ivan i Milena Živanović iz Valjeva, kao i njihova maloletna deca D.Ž i A.Ž.

Nakon udesa, vozilo nikšićke registracije ostalo je na magistrali sa potpuno havarisanim prednjim delom dok su se kompletni motor i drugi delovi od siline udara našli van kolovoza.

Vozilo valjevskih registarskih oznaka nakon sudara sletelo je sa kolovoza i na krovu završilo u kanalu pored puta.

Zbog uviđaja koji je u toku, saobraćaj  je u prekidu dva sata, pa su se iz oba pravca formirale duge kolone vozila.

TEŽAK SUDAR U CRNOJ GORI! Povređena četiri državljanina Srbije!

Odmah nakon udesa porodica iz Valjeva transportovana je u pljevaljsku bolnicu, dok je Nikšićanka prevezena na hirurgiju takođe u Pljevljima.

Dežurni hirurg dr Davor Cvijović kazao je "Vijestima" je završen dijagnostički tretman povređenih državljana Srbije.

- Njihovo stanje je stabilno, a povrede se manifestuju u nagnječenjima i rasekotinama. Ne očekuju se negativne zdravstvene promene. Ostaju u bolnici na daljim pregledima - kaže Cvijović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija