• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

14.08.2019

21:44

PREREZALA SEBI VRAT NA OBALI SAVE! Branka je otišla od kuće u selo svoje majke, a trojica mladića zatekla su KRVAV PRIZOR!

Vesti

PREREZALA SEBI VRAT NA OBALI SAVE! Branka je otišla od kuće u selo svoje majke, a trojica mladića zatekla su KRVAV PRIZOR!

Podeli vest

Branka Urošević (48) iz Šapca, koja je nestala prošlog četvrtka, pronađena je mrtva na obali Save. Kako Blic nezvanično saznaje, telo nesrećne žene sa presečenim vratom pronašla su trojica momaka pored reke, kada su krenuli na pecanje. Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je obdukcijom potvrđeno da je reč o samoubistvu

Razlog samoubistva su, najverovatnije, poremećeni porodični odnosi. Nesrećna žena već je napuštala je kuću, vraćala se i na kraju odlučila na stravičan korak, a samoubistvo je izvršila u obližnjem selu Drenovac, pored reke Save, odakle je i njena majka.

Svi koji su poznavali Branku, danas tugujuju, jer kažu da je bila divna žena, domaćica i požrtvovana majka. 

- Na svetu nisi bili sama, putuj spokojna. Za sve što tebi beše sveto, sve što si srcem slavila, ne brini, majko, meni si u amanet ostavila! – napisala je kćerka Tamara, opraštajući se od majke.

Za medije nije imala snage da govori, jer se proteklih nekoliko dana nadala da će se majka vratiti.

- Tačno je da su je pronašli – to je sve što je uspela da nam kaže kćerka Tamara, tihim glasom isprekidanim jecajima. 

Ona je potvrdila da će Branka danas biti sahranjena.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Pecaroš pronašao telo žene, pretpostavlja se da je to nestala Branka Urošević

 

Bila je predivna žena

U ulici, ispod šabačkog naselja Letnjikovac, gde je Branka živela sa suprugom, kćerkom i sinom, svi su danas tužni.

- Ona je bila predivna žena. Poslednje dve godine radila je u jednoj privatnoj firmi kao šnajderka, a šila je i svima nama po komšiluku. Bila je primer dobre i poštene žene. Ja za nju mogu da kažem samo lepo, verujete mi. Uvek je bila vesela i nasmejana – priča jedna od komšinica.

Međutim, komšije pričaju da je porodica živeli u neslozi.

- Ona je nedavno odlazila. Bila je rešila da napusti sve, ali su je deca zvala da se vrati. Ko zna šta se među njima desilo. Ali, ona je bila čestita žena. Ranije je radila samo kući, a poslednjih godina počela je da radi u jednoj firmi. Strašno, da tako završi – pričaju komšije.

Ranije je kćerka potvrdila da se dešavalo da majka ode kod svoje sestre na nekoliko dana, ali da su oni uvek znali gde je.

- Ponekad je išla kod sestre, ali nikada na duže vreme, ili da se nama ne javi. Dešavalo se da ode na četiri dana, ali smo mi to znali – rekla je medijima ranije kćerka.

Branka je nestala 8. avgusta između 17 i 18 sati. Biciklom je otišla u prodavnicu, a sa sobom je ponela samo torbicu koju je uvek nosila na posao, a kući je ostavila telefon, lična dokumenta i novčanik. 

Prerezala sebi vrat na nasipu

Posle pet dana potrage, pronađena je mrtva. Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena sebi je prerezala vrat, na nasipu reke Save, kod sela Drenovac. Pronašla su je trojica momaka iz ovog sela kada su krenuli na pecanje. Međutim, takvu smrt niko od porodice nije ni naslućivao.

Kako su ranije rekli za medije, u prodici nije bilo nikakvih problema zbog kojih bi Branka napustila dom. 

- Mi živimo normalno, kao i svaka druga porodica. Ne vidimo nijedan razlog zbog kog bi napustila kuću. Ne smemo da pomislimo da joj se nešto desilo. Ona je samo uzela malu torbu koju nosi na posao i ništa drugo – ispričala je kćerka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija