• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.08.2019

11:04

VOZ NALETEO NA AUTOMOBIL NA PRUŽNOM PRELAZU U RUMI! Vozilom se provlačio između spuštenih rampi

Vesti

VOZ NALETEO NA AUTOMOBIL NA PRUŽNOM PRELAZU U RUMI! Vozilom se provlačio između spuštenih rampi

Podeli vest

U železnickoj stanici Ruma, na putnom prelazu obezbeđenom automatskim branicima, međunarodni putnički voz naleteo je na automobil, koje se provlačilo između spuštenih branika, saopštilo je danas preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije"

Nesreća se desila sinoć, oko 22.30, a teže je povređena jedna osoba iz automobila.

U saopštenju se navodi da je za nesreću na putnom prelazu u Rumi odgovoran isključivo vozač drumskog vozila, koji nije poštovao propise i saobraćajnu signalizaciju, jer je pokušao da zaobiđe spuštene branike na putnom prelazu.

Podseća se i da se u proteklih par dana dogodilo nekoliko slučajeva da nesreće na putnim prelazima prouzrokuju vozači drumskih vozila nepoštovanjem propisa i saobraćajne signalizacije.

Iz "Infrastruktura železnice Srbije" ponovo su apelovali na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i ne pokušavaju da predju preko pruge kada su rampe spuštene, jer je to jedini način da se spreče nesreće i sačuvaju ljudski zivoti.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Prema mojoj preciznoj evidenciji državnim organima uz duž i popreko pisao sam tačno 245 puta da masovno krenemo po celoj Srbiji i na atraktivan način propagiramo poštovanje saobraćajnih propisa.Tom prilikom sam demonstrirao odlično poznavanje dešavanje na železnici.Dešavanja na prelazima puta preko pruge.Da štampamo propagandni materijal.Da posećujemo škole i decu učimo opasnostima kretanja po pruzi i preko pruge.I NIKADA NISAM DOBIO NIKAKAV ODGOVOR?Baš tako.Ni iz Ministarstva saobraćaja i policije?Ni iz kancelarije Predsednika Srbije?Da je samo jedna sada pokojna osoba za života videla taj propagandni materijal na televiziji danas bi bila živa.Samo jedna a ne toliko poginulih.PS.Ej,bre i bre,šofer sa autobusom neoprezno prelazio prugi i doprineo da brojni putnici postradaju.Time je i život mašinovođi razorio do kraja života!

Mladen

pre 4 godine

Ne zaliti takve budale nikad. Prinudni rad. Dozivotno.

Duško

pre 4 godine

Nije voz naleteo na budalu, nego je budala nepoštovala saobraćajne propise i desilo se to što se desilo.Tako je to to kad se vozi bez dozvola, ili sa kupljenim dozvalam Svejedno.

duško

pre 4 godine

U vojdođanskim selima je normalo da maloletni jurcaju noću trotoarom, normalnol neosvetljeni, nemaju vozačke dozvole niti registrotane mopete. I kad se desi tragedije svi se prave blesavi.

Stojan

pre 4 godine

Dali je ta osoba u kolima normalna. Rampa na prugi je da ga zastiti od nailazeceg voza i nista drugo samo da mu spasi zivot. Ako neko to ne shvata onda trazi i zasluzuje ono sto mu se dogodi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija