• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.V.

20.08.2019

13:08

ZAPALIO TETKI KUĆU JER GA JE IZBACILA! Bio je ljut, pa je rešio da se OSVETI!

Vesti

ZAPALIO TETKI KUĆU JER GA JE IZBACILA! Bio je ljut, pa je rešio da se OSVETI!

Podeli vest

Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu podiglo je optužnicu protiv Željka Nikolića (21) iz Topolovnika, zbog krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti, za koje je zaprećena kazna do pet godina zatvora

Optuženi se sumnjiči da je 13. jula ove godine, došao u kuću svoje tetke Tužice Palice (30) u Topolovniku, gde je i on ranije živeo. Tada se popeo na sprat i u tri sobe zapalio odeću i zavese, a onda izašao.


Vatra je ubrzo zahvatila ceo sprat, a onda se proširila i na dvorište komšije Drakčeta Stojimirovića. Komšiji su u požaru izgorele štala i šupa, sa tehničkim uređajima, nameštajem i PVC stolarijom. Ukupna šteta koju je optuženi izazvao požarom procenjena je na 15.000 evra.

 

STRAŠNO! TREĆI PUT UHAPŠEN ZBOG NASILJA U PORODICI: Deda pretio da će prebiti unuku i suprugu! 


On je uhapšen 26. jula, ali je posle saslušanja pušten da se brani sa slobode, jer se radi o mlađem punoletniku. Tokom istrage saslušani su i on i oštećena lica i uskoro se očekuje da u Osnovnom sudu bude zakazan glavni pretres.

Motiv ovog krivičnog dela jeste taj što je tetka optuženog izbacila iz kuće u kojoj su zajedno živeli, čim je vlasnica kuće prenela vlasništvo na nju. Pošto je bio ljut zbog izbacivanja, jer nije imao gde da živi, rešio je da se osveti tetki podmetanjem požara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija