• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

24.08.2019

11:03

UŽAS U GRČKOJ! Momak (19) iz Srbije udavio se u Olimpik biču

Vesti

UŽAS U GRČKOJ! Momak (19) iz Srbije udavio se u Olimpik biču

Podeli vest

Devetnaestogodišnji momak iz Srbije udavio se na plaži Olimpik Bič, nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj, saznaje Telegraf.rs

Istog dana kada je petogodišnji dečak izvučen bez svesti iz mora u Pefkohoriju (lekari se bore za njegov život), stigla je i tužna vest da je život izgubio jedan mladić.

Inače, plaža na kojoj se nesrećni momak kupao nije imala spasioce, koji su se samo dan ranije povukli s plaže, a koji bi mu verovatno i spasli život, pišu grčki mediji.

Naime, poslednjih dana plaže u okolini Katerine ostale su bez spasilaca zbog finansijskih problema između spasičalčke službe i opštine.

DRAMA U PEFKOHORIJU! Dečak iz Srbije se davio, izvukli ga bez svesti

Samo dan pre ove tragedije "Lajfgard patrola" objavila je da će privremeno obustaviti službu na obali opštine Katerini, optužujući nadležne u opštini da nisu ispunili finansijske obaveze.

Međutim, kako kažu u opštini, krivica nije bila njihova, već je problem nastao što Ministarstvo unutrašnjih poslova nije na vreme poslalo sredstva. Navode da će problem biti rešen u narednih nekoliko dana i da će sve biti plaćeno.

Kako kažu, Vlada je zahtevala povećanje broja spasilačkih kućica i duže radno vreme, što bi koštalo dodatnih 300.000 evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realan

pre 4 godine

Pa u olimpik bicu, dubina je na 250 m od obale.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija