• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/Informer.rs

26.08.2019

12:58

BILA JE NA DEVOJAČKOJ VEČERI, PILA SAMO VODU, A ONDA JE PALA KAO SVEĆA! Novi detalji o iznenadnoj smrti devojke (25) u zrenjaninskom kafiću!

Vesti

BILA JE NA DEVOJAČKOJ VEČERI, PILA SAMO VODU, A ONDA JE PALA KAO SVEĆA! Novi detalji o iznenadnoj smrti devojke (25) u zrenjaninskom kafiću!

Podeli vest

Sve se odigralo u bašti. Bila je vesela, zabavljala se, ali samo je odjednom pala kao sveća, kao pokošena. Konobari su je odmah izneli napolje

Devojka (25) iz Zrenjanina preminula je 25. avgusta, nakon što joj je noć ranije pozlilo u zrenjaninskoj kafani "Džek". Njena smrt prava je misterija za Zrenjanince.

- Preminula devojka je te večeri bila na devojačkoj večeri u našoj kafani, sve se odigralo u bašti. Bila je vesela, zabavljala se, ali samo je odjednom pala kao sveća, kao pokošena. Konobari su je odmah izneli iz bašte, a koleginica naša je pozvala Hitnu pomoć koja se pojavila tu za nekih sedam minuta. Gošća kojoj je pozlilo nije pila alkohol, samo vodu, čak su drugarice komentarisale da je vodila zdrav život, bila je vegeterijanac - rekli su za Telegraf iz zrenjaninske kafane.

MISTERIOZNA SMRT DEVOJKE U POZNATOM ZRENJANINSKOM KAFIĆU! Preminula pod nejasnim okolnostima u lokalu u centru grada!

Oni dodaju da prema prvim nezvaničnim informacijama koje su dobili, u krvi devojke nije pronađen ni alkohol ni narkotici. Njeno telo poslato je na obdukciju, koja će potvrditi zbog čega je do tragedije došlo.

- Ona je bila živa u našem lokalu, nije istina da je umrla kod nas. U pola tri, posle ponoći se dogodio taj incident, a ona je preminula oko 11 časova, pre podne - kažu naši sagovornici.

 

 

Prema njihovim rečima, kafana "Džek" obeležena je kao mesto uviđaja, jer tužilac pre obdukcije ne može znati šta je razlog smrti.

- Ne znaju da li je u pitanju srce, mozak ili nešto treće. To će utvrditi obdukcioni nalaz iz Novog Sada - rekli su iz kafane "Džek" za naš portal.

Kada je zrenjaninska policija rekla da je ceo slučaj prosleđen Višem javnom tužilaštvu ovog grada, pokušali smo da dobijemo informacije iz ove institucije, ali bezuspešno.

- Zamenik tužioca rekao nam je da ne dajemo informacije o ovom slučaju, ta odluka je interni dogovor - rečeno je Telegrafu kratko iz tužilaštva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija