• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbija danas

28.08.2019

20:38

(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK DIVLJANJA NA AUTO-PUTU! Otkriveno i ko su napadači, POGLEDAJTE ŠTA SU RADILI!

Vesti

(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK DIVLJANJA NA AUTO-PUTU! Otkriveno i ko su napadači, POGLEDAJTE ŠTA SU RADILI!

Podeli vest

Grupa razbojnika, kako se može videti u snimku, palicama je udarala automobile koji su prolazili kolovozom

Grupa navijača Partizana divljala je na autoputu Miloš Veliki kod Mislođina u noći između utorka i srede, navode mediji.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića od kojih su trojica povređena u incidentu.

- Na putu je stajao reno novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posekotine po rukama - otkriva izvor.

Nekoliko metara dalje polupan je "sitroen“ stranih registarskih oznaka. Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na levoj strani vozila, ali i vrata i branike.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nemanja

pre 4 godine

Zamislite cetvoroclanu porodicu koja je krenula negde na odmor i ovo da im se desi! Strasno! Samo zatvor na duge staze.

au

pre 4 godine

znaci hrvati napadaju gde stignu a ne samo u Kninu...

Kalimero

pre 4 godine

Minimum 5 godina prisilnog teškog rada pa da otplate štetu i utroše tu energiju i da im bahatost izađe na nos, na uši i na oči sa suzama ... Tražili su brutalnost, treba im odgovoriti istom merom

Pero

pre 4 godine

Kazna od minimum 20 godina strogog zatvora za drumsko razbojnistvo i ugrozavanje zivota gradjana. Posle toga ajd da vidimo ko ce to ponovo uraditi. Samo ostrim i pravicnim kaznama mozemo napred.

Marko1970

pre 4 godine

Drage delijice,daleko da podrzavam ovo nasilje,ali vi imate jako slabo pamcenje,sta ste vi uradili na Umci,vas 280 na 30 xx,mada vi ne priznajete 280 i ako se na slikama jasno prebroji preko 200,vi priznajete 97 na 30 xx,pa i to je tri puta vise,tako da o casti hrabrosti i postenju nemojte vi da pricate,samo pricu imate i nista vise.Stop nasilju.

Jeca_1985

pre 4 godine

E kakvo nas narod ima slabo pamcenje,zaboravlja da su te iste HH navijacice zvezde napale 300 na 30,pa su sada ti isti HH najgori sto su Uzicu i Cacku vratili samo 30 na 30 u pokusaju ali ovi nisu smeli da stanu.Daleko od toga da podrzavam nasilje,ovo je uzas ali nemojte sada da su HH najgori,ja sam zensko i znam koliko vecina njih ima dobre duse i dzenzlmeni su,nisu cvecke ali nisu ni najgori.

cane

pre 4 godine

Strasno kad ce te vec jednom da kazete ime i prezime huligana a ne navijaci ovog ili onog kluba pa po vama gospodo iz informera za sva nedela u ovoj zemlji krivi navijaci Partizana SRAM DA VAS BUDE

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija