• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/rts.rs

29.08.2019

16:05

UHAPŠENI HULIGANI ZBOG DIVLJANJA NA AUTOPUTU "MILOŠ VELIKI"! Policija im pronašla baklje i palice!

Vesti

UHAPŠENI HULIGANI ZBOG DIVLJANJA NA AUTOPUTU "MILOŠ VELIKI"! Policija im pronašla baklje i palice!

Podeli vest

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili dve osobe osumnjičene da su učestvovale u događaju koji se desio u noći između 27. i 28. avgusta na auto-putu „Miloš Veliki", kada je grupa ljudi zaprečila auto-put, nanela lakše povrede vozačima i oštetila više automobila.

 

Rebić je precizirao da je policija prilikom pretresa stana uhapšenih pronašla baklje, palice i druge predmete, za koje se sumnja da su korišćeni prilikom izvršenja ovog krivičnog dela nasilničkog ponašanja.

Direktor policije je dodao i da je za jednim brojem osoba, koje su takođe identifikovane, raspisana potraga i Ministarstvo unutrašnjih poslova za njima intenzivno traga.

Prema njegovim rečima, policija je odmah nakon događaja preduzela niz mera i aktivnosti u cilju pronalaska i identifikacije počinilaca tog, kako je naglasio, vandalskog akta.

Operativnim radom, kako je naveo direktor, policija je ubrzo došla do saznanja o mogućim počiniocima ovog krivičnog dela.

- Očekujem da će aktivnim radom policije vrlo brzo biti pronađene sve osobe koje su izvršile ovo krivično delo i da će one biti privedene pravdi i adekvatno sankcionisane - rekao je Rebić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DEDA RAKA

pre 4 godine

A sad u Borski rudnik, ko radi dobiće klopu, ko ne radi ima da "tvigira" ! Srbiji je više muka - nama treba ČVRSTA RUKA !

Kalimero

pre 4 godine

Nadam se da će se i utvrditi zašto su to uradili i ko stoji iza toga ... Gotovo sam siguran da nije to samo navijačko divljanje, ima to veze sa kritikama i komentarima na otvaranja auto puta. Sada ih kazniti sa minimum 3 godine teškog rada pa da tu energiju bar utroše na nešto korisno.

branko

pre 4 godine

Super i sta kazu hoce li ljudima isplatiti stetu i za povrede koje su naneli. Da se ne zavrsi samo na tome uhapseni ,za teske telesne povrede svuda u svetu se placa obestecenje za ostecenja na kolima takodje a ne da se.zavrsi na tome.

Pero

pre 4 godine

20 godina teškog rada za drumsko razbojništvo i ugrožavanje života civila - pa da vidimo ko će još ovo i ovako da uradi. Samo dobrom i poštenim kaznama možemo napred.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija