• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

29.08.2019

17:26

PRONAĐENO TELO NA RTNJU, odgovara opisu nestalog planinara iz Novog Sada! OTKRIVENO KAKO JE NASTRADAO!

Vesti

PRONAĐENO TELO NA RTNJU, odgovara opisu nestalog planinara iz Novog Sada! OTKRIVENO KAKO JE NASTRADAO!

Podeli vest

Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije pronašli su na Rtnju telo, kako se sumnja, nestalog planinara Aleksandra Mijanovića (45) iz Novog Sada koji je nestao u subotu uveče

"Poziv prema GSS-u je primljen od strane prijatelja nestalog planinara koji nije bio dostupan posle izvesnog vremena, nakon najavljenog odlaska na planinu. Spasioci GSS-a su pokrenuli akciju i nakon 26 sati češljanja terena za nestalim A. M. spasisoci su nažolost pronašli telo u beživotnom stanju. Dežurni policajci koji su pretraživali teren zajedno sa spasiocima su bili na licu mesta, a detalji i uzroci smrti unesrećenog nisu još poznati. Gorska služba spasavanja Srbije ovom prlikom izjavljuje saučešće porodici tragično unesrećenog", navodi se u saopštenju.

Zvanične potvrde da je reč o MIjanoviću za sada još nema, ali kako se nezvanično saznaje, odgovara opisu nestalog Novosađanina. Prema prvim informacijama, nastradao je kada je pao sa litice.

 

(FOTO) NESTAO PLANINAR SALE IZ NOVOG SADA! VELIKA POTRAGA NA RTNJU! Otišao na noćno planinarenje i kao da je u zemlju propao!

Podsećamo, Mijanović je na noćno planinarenje otišao potpuno sam. Njegovi prijatelji planinari na Fejsbuku su objavili post kojim mole sve koji nešto znaju o Aleksandru da obaveste policiju. Potraga Gorske službe za njim je u toku.

 

 

"Jedan naš drugar planinar je u nedelju, 25.8. sam otišao da planinari i od tada mu se gubi svaki trag. Nije dostupan, nikome se nije javio. Rekao je da ide na Rtanj, ali to ne znamo da li je sigurno. Porodica je obavestila jutros policiju, a GSS je krenuo u potragu. Nije prešao granicu, tj. izašao iz zemlje. Zove se Aleksandar, ima 45 godina, vozio je automobil - plavu “škodu”. Ako neko primeti auto u blizini početka neke planinarske staze, molim vas da mi javi. Ili ako ga je sreo na nekoj stazi. Hvala svima", napisala je Ljiljana Lazarević na svom Fejsbuk profilu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija