• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BLIC

30.08.2019

21:01

VREBAO JU JE CELO VEČE, A NA KRAJU JE GRIZAO ZA LICE I UDARAO PESNICAMA! Manijak pratio Nišlijku do kuće, pa pokušao da je siluje!

Vesti

VREBAO JU JE CELO VEČE, A NA KRAJU JE GRIZAO ZA LICE I UDARAO PESNICAMA! Manijak pratio Nišlijku do kuće, pa pokušao da je siluje!

Podeli vest

Nišlijka stara 23 godine uz mnogo sreće i hrabrosti uspela je da se odbrani od S.S. (23) iz okoline Leskovca koji ju je fizički napao kako bi je, po svemu sudeći, silovao u ulazu zgrade u strogom centru Niša. On je devojku ugurao u ulaz a potom je počeo da je grize i tuče, pokušavajući da joj skine šorts da bi na kraju, pošto ga je izgurala iz ulaza zgrade, pobegao sa njenim mobilnim telefonom. No, policija ga je iste noći pronašla i uhapsila

Napadnuta devojka je te večeri bila sa momkom na žurci u jednom klubu na kojoj je u njenoj blizini bio i napadač sa dvojicom drugova. Primetila je da je gledao u nju celo veče, ali joj ni na kraju pameti bilo da će je te noći sačekati pred zgradom i napasti. Pošto ju je momak dopratio nadomak zgrade ona je krenula do obližnje pekare na Trgu Kralja Milana gde je ponovo srela S.S. koji joj je dobacivao.

- Ne poznajem ga, videla sam ga na žurci u drečavom roze duksu pa sam ga zapamtila. Dobacivao mi je „s kim se to ljubiš, koji su to slepci“. Nisam odreagovala već sam nastavila do pekare odakle sam izašla posle 10 minuta i krenula ka zgradi. Kada sam otvorila vrata od ulaza, s leđa me je gurnuo. Ja njega nisam ni videla, niti sam imala vremena da se odbranim niti da zatvorim vrata. Zatvorio brzo vrata, počeo je da me grize za obraze i da mi stiska vilicu. Bila sam u šoku, pokušala sam ga odgurnem i da se odbranim, priča napadnuta devojka koja iz razumljivih razloga želi anonimnost.

 

BAKA SILOVANE DEVOJČICE OČAJNA: Kad je spavala kod mene tražila je da zaključavam kapiju, ZLOTVOR SE DVE GODINE IŽIVLJAVAO NAD NJOM!

 

Napadač je u ulazu počeo da je vuče za šorts u pokušaju da ga skine.

- Sreća u nesreći je da sam kaiš mnogo stegla, tako da nije uspeo u nameri. Uspela sam da ga odgurnem, a on je počeo da me udara u glavu pesnicama i da me vređa. Od siline udaraca sam pala, više nisam mogla da se branim, nastavio je da me bije, malo je falilo da se onesvestim. Nekako sam uspela dođem do telefona. Htela sam da pozvem pomoć. Kada je to video, krenuo je da mi otme telefon i tada je prestao da me tuče barem na trenutak. Ja sam to iskoristila da ga šutnem kako bih ga odugrnula od sebe. Kako sam to uradila, on se malo sklonio unazad. Uspela sam da ustanem i da ga nekako izguram kroz vrata koja se automatski zaključavaju i da ih zatvorim, priča ova devojka koja je još u šoku.

 "Znaš li ti ko je moj brat, znaš li ko sam ja..."

 

Momak napadnute devojke kaže da je napadač sa još dvojicim drugova bio te večeri sa njima na istoj žurci i da su se u jednom trenutku našli za istim stolom.

- Pojavio sa sa još dvojicom mladića oko 2.30 časova za našim stolom. Bili su malo veseliji, ali u jednom trenutku su počeli da udaraju rukama o sto i da lome. Jedan od njih, za koga se kasnije ispostavilo da je napadač, sve vreme je gledao u moju devojku nekim čudnim pogledom. Kada se oslobodio sto pored našeg, zamolio sam ih da pređu nakon čega je taj, koji je gledao u moju devojku počeo da priča: "znaš li ti ko je moj brat, znaš li ko sam ja". No, ipak su otišli od našeg stola i u nastavku večeri na žurci nije bilo problema. Kada sam j e pratio do zgrade, nisam ga video u mojoj blizini - kaže momak napadnute devojke.

Ona kaže da je napadač imao nameru da je siluje, i da cilj nasrtanja nije bila pljačka jer je sve vreme pokušavao da joj skine šorts.

- Uopšte on meni nije oteo telefon i počeo da beži sa telefonom, oteo mi ga je iz ruke da ne bih pozvala nekog. Kada sam ga jedva izgurala iz ulaza i zaključala, on je ostao ispred vrata još neko vreme. Da je hteo samo telefon da ukrade i beži, bežao bi odmah, a uzeo bi i novac koji sam imala kod sebe. Tek kada sam videla da odlazi, otišla sam u stan i policiju. Dok sam se branila slomila sam nokte, minđušu mi je strgnuo, imam povrede noge i modrice po telu, ali i bolje je i to nego da se nisam odbranila. Nije imao nameru da mi ukrade telefon, već da me siluje - kaže ona.

MILJANA PRONAĐENA JUTROS IZA PRODAVNICE, IMA MODRICE I PRIČA NEPOVEZANO! Muž pre nekoliko dana na mobilni dobio misterioznu poruku!

 

Policija je iste noći pronašla i uhapsila S. S. Protiv njega je odmah podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio razbojništvo. Nakon isteka mere zadržavanje do 48 časova on će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu gde će biti nastavljen postupak protiv njega. . Policija je pronašla mobilni telefon i vratila ga oštećenoj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija