• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

03.09.2019

09:16

(FOTO) JOŠ JEDAN SRBIN STRADAO U OLIMPIK BIČU! Muškarac (50)  se udavio, poklopio ga talas!

Vesti

(FOTO) JOŠ JEDAN SRBIN STRADAO U OLIMPIK BIČU! Muškarac (50) se udavio, poklopio ga talas!

Podeli vest

Muškarac iz Srbije, star oko 50 godina, nastradao je u Olimpik biču u Grčkoj kada ga je poklopio veliki talas

On je navodno dok je bio u vodi doživeo infrakt, pa se nagutao vode, prenose Večernje novosti pozivajući se na sajt Grčka info.

Spasioci su pokušavali da ga ožive 15 minuta, ali ni oni ni Hitna pomoć, nisu mogli da mu pomognu.

Na istoj ovoj plaži pre deset dana utopio se Stefan P. (19) iz sela Pečanica kod Požarevca.

(VIDEO) OLUJA IZAZVALA POPLAVE, VETAR RUŠI STABLA, ZA DVA SATA VIŠE OD 20 HILJADA MUNJA! Nevreme RAZORILO region, NOĆAS STIŽE U SRBIJU!

 

- Upravo se utopio stariji čovek iz Srbije u Olimpik biču, navodno je doživeo infarkt, pa se nagutao vode. Spasiocima svaka čast, pošto su ih kudili pre par dana kada se u ovom mestu utopio mladić iz Srbije. Pokušavali su da ga oživljavaju 15 minuta. A hitne pomoći nema nigde, evo sad je došla tek. Posle pola sata... Meni je zaista bilo glupo da ovo objavim. Ali želeo bih da apelujem na ljude koji na more dolaze sa svojim roditeljima, prijateljima i rodbinom koji su u poznim godinama, da ih ne ostavljaju bez nadzora i da apeluju na njih a i na ostale starije osobe da se ne udaljavaju mnogo od obale (nema potrebe). Žao mi je gospodina koji je kukao iz sveg glasa, pretpostavljam da je sin u pitanju... baš potresna i tužna slika - piše Jovan Vulović na fejsbuk stranici "Grčka info".

 

 

Ova fotografija je navodno nastala malo posle užasnog događaja.

- Čovek je imao pedeset godina, dešavalo se ispred restorana gde smo ručali i videli sve što se dešavalo. Čovek je imao probleme sa plućima, naišao je veliki talas, preklopio ga, nagutao se vode. Već tad su meštani i ljudi sa plaže zvali spasioce koji su došli neverovstno brzo, za njima je došla medicinska pomoć, spasioci su ga oživljavali 15 minuta, ali pomoći nije bilo. Čovek koji je kukao nije njegov sin, već prijatelj. Tako je nažalost bilo. Sve službe su brzo funkcionisale. Bili smo očevici događaja tako da nema mesta nekim pričama da je bilo ko kasnio - piše Zorica Mil na fejsbuk stranici "Grčka info".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 4 godine

Од кад је човек од 50 година,"старији" човек,која вам је то логика градација????Са 40 година пишете млађи мушкарац,дечко или младић а са 50 година "старији" човек,не разумем!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija