• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

03.09.2019

12:54

OSUMNJIČENI ZA SAOBRAĆAJKU U JAKOVU SE BRANIO ĆUTANJEM! Tužilaštvo traži da mu se odredi pritvor!

Vesti

OSUMNJIČENI ZA SAOBRAĆAJKU U JAKOVU SE BRANIO ĆUTANJEM! Tužilaštvo traži da mu se odredi pritvor!

Podeli vest

G. D osumnjičen da je pijan izazivo tešku saobraćajnu nesreću u Jakovu, u kojoj je u nedelju uveče poginula njegova majka, danas se na saslušanju Višem tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor zbog uznemirenja javnosti, kao i da ne bi uticao na svedoke, a o predlogu za pritvor do kraja dana treba da odluči Viši sud.

G.D. se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja sa smrtnim ishodom za koje je zaprećena kazna zatvora od 2 do 12 godina, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Foto: Informer DN

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U JAKOVU! Ima poginulih, policija vrši uviđaj!

Sumnja se da je G.D. vozeći sa 3.86 promila alkohola u krvi izazvao sudar u kojem je jegova majka je poginula, dok su dve ženske osobe iz drugog automobila povređene.



Nesreća se dogodila u ulici Prote Stamatovića u Jakovu 1. septembra u 20:20 sati.

G.D. je vozio neregistrovan automobil, a ni on ni stradala žena nisu bili vezani u trenutku nesreće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sudija

pre 4 godine

I sta ima da prica? Pio i vozio. Odmah zatvoriti na 10 godina.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija