• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.09.2019

22:07

BRATANCIMA OD 3 I 6 GODINA DAO EKSTAZI! Ko je narkoman koji je umalo UBIO dvoje dece svog brata?!

Vesti

BRATANCIMA OD 3 I 6 GODINA DAO EKSTAZI! Ko je narkoman koji je umalo UBIO dvoje dece svog brata?!

Podeli vest

Perica D. (32) iz čiste obesti umotao tablete ekstazija u celofan na kom su bili likovi iz crtanih filmova, i dao ih mališanima. Majka našla decu u stanu potpuno pogubljenu, lekari im spasli život

Narkoman Perica D. (32) iz Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je preksinoć bratancima starim samo tri i šest godina dao po tabletu ekstazija! Majka mališana zatekla ih je u stanu potpuno dezorijentisane i hitno ih prevezla u bolnicu, gde su im lekari spasli živote!

Spašeni

 

Obavili smo ispiranje želuca i detoksikaciju organizma. Srećom pa tablete nisu bile do kraja rastvorene u želucu

Izvor iz bolnice

Posrtali po kući

Kako Informer saznaje, Perica je u utorak uveče nakratko ostao sam sa decom svog brata, koji živi u istoj kući, ali u odvojenom stanu. Zatim je iz čiste obesti uvio dve tablete ekstazija u celofan na kojem su bili likovi iz crtaća i pitao bratance da li žele bombone. Mališani nisu ni slutili šta im stric nudi, pa su uzeli tablete.


- Deca su očekivala sladak ukus u ustima i zato su zubima izgrizli tablete i progutali ih. Ubrzo su počeli da posrću po kući, jedva su stajali... Koji minut kasnije, u stan je došla njihova majka i videla da su deca ošamućena, pospana, da se čudno ponašaju. Perica je otišao u svoj stan, a majka je odvela decu kod lekara i tada je počela borba za njihove živote - kaže naš izvor iz istrage.

Nedavno izašao iz zatvora

Perica D. hapšen je više puta i osuđivan zbog brojnih krivičnih dela, pre svega zbog krađa i droge. Dosad je nekoliko godina proveo u zatvoru, iz kojeg je nedavno izašao. Njegovi poznanici kažu da je bio mirno i vaspitano dete, dok nije počeo da se druži sa sumnjivim mladićima. Još kao maloletnik krenuo je da pravi probleme i tada je prvi put uhapšen.

Iskusnim doktorima odmah je bilo jasno da su deca pod dejstvom nekakvog opijata i zato su porazgovarali sa njihovim roditeljima. Lekari su ih pitali da li u kući neko koristi bilo kakve psihoaktivne tablete.


- Pošto je Perica dugogodišnji korisnik opojnih sredstava, odmah je sumnja pala na njega. Analize su pokazale da su dečak i devojčica progutali ekstazi - ističe on.


Sagovornik Informera iz novopazarske bolnice navodi da je doza ekstazija koju su deca progutala bila prejaka za njihov uzrast i da su posledice mogle biti fatalne!


- Obavili smo ispiranje želuca i detoksikaciju organizma. Srećom pa tablete nisu bile do kraja rastvorene u želucu - objašnjava naš sagovornik i dodaje da je stanje mališana sada stabilno.

Prvi put?


Inače, nesvakidašnji slučaj je iste večeri prijavljen policiji, koja je privela Pericu D. i odredila mu zadržavanje do 48 sati. U njegovoj kući je, prema nezvaničnim saznanjima, pronađena manja količina droge.


Protiv pomahnitalog narkomana biće podnete dve krivične prijave, i to zbog posedovanja narkotika, ali i zbog toga što je maloletnicima omogućio konzumaciju droge. On živi u istoj kući sa svojim bratom i njegovom porodicom u novopazarskom naselju Ćerimidžinica. Dosad, kako saznajemo, nikada ništa nažao nije učinio bratovljevoj deci. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija