• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

07.09.2019

10:28

TEŠKA NESREĆA NA PUTU BOR - ZAJEČAR! Žena poginula na licu mesta, dvoje povređeno!

Vesti

TEŠKA NESREĆA NA PUTU BOR - ZAJEČAR! Žena poginula na licu mesta, dvoje povređeno!

Podeli vest

Teška saobraćajna nesreća dogodila se kod Nikoličeva na magistralnom putu Bor - Zaječar, i tom prilikom poginula je žena a povređene su dve osobe

 

Prema prvim informacijama sa terena, najverovatnije je vozač "folksvagena" izazvao udes, jer se nije uverio da je na tom delu puta bezbedno preticanje i direktno se sudario sa "dačijom".

Očevidac ove nesreće za naš list tvrdi da je vozač "folksvagena" prošao sa prelomom lakta. Kako saznajemo, on je trenutno na dijagnostici.

(FOTO) PROCURILI NOVI DETALJI ZAPLENE KOKAINA U SAD! Evo kako su pali SRPSKI NARKO-DILERI! Koristili su šifrovane poruke, a ON IM JE DOŠAO GLAVE!

U "dačiji" su bili muž i žena, muškarac je izvučen iz automobila i hitno transportovan u zaječarsku bolnicu. Muškarac je ugruvan, a žena je ostala u automobilu, jer nisu mogli da je izvuku.

Vatrogasci su izašli na mesto saobračaćajke i makazama za metal izvuli nesrećnu ženu, koja je na licu mesta dva puta reanimirana, ali je podlegla povredama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija