• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

11.09.2019

12:27

(VIDEO) SNIMAO SOPSTVENU SAOBRAĆAJKU! Kum estradnog para Ane Nikolić i Raste, vozio, repovao, sve to snimao telefonom, A ONDA ZAVRŠIO NA KROVU!

Vesti

(VIDEO) SNIMAO SOPSTVENU SAOBRAĆAJKU! Kum estradnog para Ane Nikolić i Raste, vozio, repovao, sve to snimao telefonom, A ONDA ZAVRŠIO NA KROVU!

Podeli vest

Andrej Ančević (32), kum bivšeg estradnog para Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, koji je izazvao saobraćajnu nesreću na Smederevskom putu, malo pre Grocke, snimio je sopstveni udes

Dok je vozio repovao je uz glasnu muziku, a onda se desilo prevrtanje. On je proleteo kroz tri dvorišta, BMV završio na krovu, a pri tom je sve to snimio.

Naime, Andrej je napravio video zapis na kome se vidi kako se ludo provodi dok vozi. Repuje uz glasnu muziku. Uleće iz krivine u krivinu velikom brzinom, a onda je usledio šok.

 

 

Kamera telefona je snimila saobraćajnu nesreću koju je izazvao. Auto je skliznuo sa druma i počelo je prevrtanje. Jasno se vidi i da proleće kroz grmlje i ograde, a onda se zaustavio na krovu.

 

Ono što je usledilo je njegovo snebivanje i nastavljanje bahatog ponašanja.

(FOTO/VIDEO) BMW se kretao STRAHOVITOM BRZINOM, zakucao se u "dačiju" i gurao je gotovo 70 METARA! Očevici o stravičnoj nesreći kod Ljiga!

BMV je potpuno razlupan, ali to je Andreju Ančeviću očigledno nebitno...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija