• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

12.09.2019

23:04

PUCNJAVA U LERPOSAVIĆU! Policija privela dvojicu Albanaca!

Vesti

PUCNJAVA U LERPOSAVIĆU! Policija privela dvojicu Albanaca!

Podeli vest

Na području opštine Leposavić, u mestu Klik, danas oko 17.00 casova čuli su se pucnji, nakon čega je policija privela dvojicu Albanaca za koje se sumnja da su koristili vatreno oružje, ali istraga je još u toku, izjavio je Tanjugu regionalni portparol kosovske policije za sever KiM Branislav Radović

Prema njegovim rečima, slučaj su prijavili građani, nakon čega su istražitelji i forenzičari na mestu događaja, na parkingu u mestu Klik, obavili uviđaj i pronašli čaure iz pištolja, dok se vozilo za koje se pretpostavlja da je iz njega pucano već udaljilo.

- Nakon što je policija dobila informaciju da se vozilo nalazi u selu Dobrava, patrola mu je krenula u susret - dodao je Radović. 

Prema njegovim rečima, vozilo se zaustavilo u selu Cerajska reka, a u njemu su bila dvojica Albanaca iz Suve Reke, B.D. (49) i G. B. (51).

SPREČEN NAPAD NA VOJSKU SRBIJE?! BIA otkrila oružje nadomak baze kod Preševa!

 

- Utvrđeno je da je vozilo "golf" 6 ili 7 crvene boje i da ima kosovske registarske tablice - naveo je Radović.

On je kazao da su dvojica zatim privedena u policijsku stanicu.

- Vizuelnim pregledom istrage i forenzike ništa od oružja nije pronađeno, a istražni policajac je kontaktirao tužioca koji je naložio da se urade parafinske rukavice da se utvrdi da li je neko opd njih pucao ili nije - rekao je Radović.

On je dodao da je na parking na kojem se dogodila pucnjava poslata specijalna jedinica sa psima.

- Privedena lica su zadržana u policijskoj stanici do daljeg, ali nikakav slučaj nije otvoren. Ako se metodom parafinske rukavice utvrdi da su pucali, biće preduzete druge mere - objasnio je Radović i dodao da je istraga još u toku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija