• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

21.09.2019

08:04

TEŽAK SUDAR NA NOVOM BEOGRADU! Srušen semafor, POVREĐENA DVA VOZAČA!

Vesti

TEŽAK SUDAR NA NOVOM BEOGRADU! Srušen semafor, POVREĐENA DVA VOZAČA!

Podeli vest

Žestok sudar, nakon koga su delovi automobila ostali razbacani po celoj raskrsnici, odigrao se jutros oko 5 sati na uglu Jurija Gagarina i Gandijeve na Novom Beogradu saznaje Telegraf.rs

U udesu su učestvovala dva automobila.

- Primili smo jutros poziv u 5.13 sati. Na Novom Beogradu je došlo du sudara dva automobila, a oba vozača su lakše povređena - rekli su nam iz Hitne pomoći.

Na licu mesta delovi vozila, krvavih maramica i jednog oborenog semafora bili su dokazi jačine sa kojim su se vozila sudarila. Kako su nam rekli očevici, navodno se jedan automobil velikom brzinom kretao iz Jurija Gagarina u pravcu ka Mostu na Adi, dok je drugi skretao u tu ulicu iz Gandijeve. Od siline udara semafor je oboren, a gvozdena ograda iskrivljena.

Oko 6.30 jutros semafori na ovoj raskrsnici nisu radili.

Kako kažu očevici sa lica mesta, semafori navodno nisu radili ni u trenutku saobraćajne nesreće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija