• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žarko I.

26.09.2019

23:30

STRAVIČAN PORODIČNI ZLOČIN U BELOJ PALANCI! Ubio ženu nožem, pa se obesio zbog ljubomore!

Vesti

STRAVIČAN PORODIČNI ZLOČIN U BELOJ PALANCI! Ubio ženu nožem, pa se obesio zbog ljubomore!

Podeli vest

Dragan Vasiljković (52) prekjuče je, u naletu ljubomore, nožem ubio suprugu Tatjanu (46) u porodičnoj kući u Beloj Palanci, a zatim se obesio

Pomahnitali Vasiljković bio je uveren da ga je Tatjana prevarila, pa je presudio i njoj i sebi i celu kuću zavio u crno.

Kako smo saznali od izvora iz istrage, strašna porodična tragedija dogodila se oko 18 sati u kući Vasiljkovića u Njegoševoj ulici u centru Bele Palanke. Komšije su čule jezive Tatjanine vriske, pa su odmah pozvali policiju.

Gubio razum

Koliko god ju je Dragan voleo, bio je još više ljubomoran i ludeo je kad bi čuo nekakve čaršijske priče o Tatjani
Komšija

- Nije bilo svedoka zločina. Komšije su kazale da su čule burnu svađu u kući Vasiljkovića, a onda u jednom trenutku i Tatjanine vriske. Tad je Dragan, po svemu sudeći, zgrabio nož i zario ga supruzi u srce. Tatjana je pala i brzo preminula, a Dragan je odbacio nož i krvavim rukama napravio sebi omču od kanapa. Prešao je u drugu prostoriju i obesio se - objasnio je naš izvor.

Foto: Informer DN

Kuća u kojoj je Dragan ubio Tatjanu pa sebe

Komšije kažu da je Dragan mnogo voleo Tatjanu, ali da je bio bolesno ljubomoran.

- Venčali su se kad su bili veoma mladi. U jednom periodu su bili rastavljeni, ali su opet počeli da žive zajedno. Svi znaju koliko je Dragan obožavao Tanju i posle rastanka ju je jedva ubedio da mu se vrati. Međutim, ona je bila nemirnog duha, volela je društvo i izlaske, a Dragan se teško nosio s tim - priča komšija.

Tako su, kaže on, do Dragana povremeno stizali tračevi o Tatjaninom neverstvu, zbog čega je on gubio razum od ljubomore.

- Ona je, navodno, imala nekog prijatelja, ali niko ne može da tvrdi da je ona bila s tim čovekom u nekoj ljubavnoj vezi. Koliko god ju je Dragan voleo, bio je još više ljubomoran i ludeo je kad bi čuo nekakve čaršijske priče o Tatjani. Zato su se njih dvoje često svađali i sve se završilo tragično - kazao je komšija.

Foto: Informer DN

Tatjanu Vasiljković ubio njen suprug Dragan, iza njih ostale dve ćerke i troje unučadi

Iza Dragana i Tatjane ostale su dve odrasle ćerke i tri unučeta. Obe su udate i jedna živi u Beogradu, a druga u inostranstvu. Niko od rođaka Vasiljkovića juče nije želeo da priča o tragediji.

Dragan je, inače, bio auto-mehaničar, ali je uz oca izučio i kamenorezački zanat. Odmah uz lepo uređenu porodičnu kuću nalazi se njegov auto-servis.

Meštani Bele Palanke kažu da je bio pošten i vredan i da nikad ni sa kim nije bio u sukobu u tom mestu. Tanja nije imala stalan posao i bavila se uglavnom kućnim poslovima. 

Tela supružnika su nakon uviđaja prebačena u Pirot na obdukciju, a zatim će biti predata porodici radi sahrane. Dragan će biti ispraćen na večni počinak u rodnom Oreovcu, a Tatjana u selu Divljani.

Apel: Prijavite nasilje!

Tanja Vasiljković je 20. žrtva porodičnog nasilja tokom ove godine. Nadležni organi apeluju na sve koji su izloženi nasilju ili imaju saznanja da se ono negde događa da to prijave policiji na broj 192 ili na besplatnu SOS liniju 0800 100 600.









 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija