• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.09.2019

14:05

PIJAN PRETICAO 'TAMIĆ', NAPRAVIO HAOS, PA POKUŠAO DA POBEGNE POLICIJI! Četvoro povređeno u saobraćajnoj nesreći na Ledinama

Vesti

PIJAN PRETICAO 'TAMIĆ', NAPRAVIO HAOS, PA POKUŠAO DA POBEGNE POLICIJI! Četvoro povređeno u saobraćajnoj nesreći na Ledinama

Podeli vest

Analizom je utvrđeno da je Sead R. imao 1,46 promila alkohola u krvi i to 2,5 sata posle nesreće

U Surčinskoj ulici u beogradskom naselju Ledine jutros oko 10 časova došlo je do saobraćajne nesreće kada je Sead R. (30) u "pežou 307" preticao kamion "tamić" i prednjom levom stranom udario u prednju levu stranu "ševroleta" kojim je upravljao Sava B (66).

(VIDEO) DRAMA NA ADI HUJI! POTONUO TERETNJAK SALAJKA! Članove posade spasili ribari

Tom prilikom povređene su četiri osobe. Njih je Hitna pomoć odvezla u bolnicu, međutim osumnjičeni je u uspeo da pobegne, ali je ubrzo pronađen. Analizom je utvrđeno da je imao 1,46 promila alkohola u krvi. Svi akteri nesreće imaju lakše telesne povrede.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija