• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

02.10.2019

18:01

JEZIVO! AUTOBUSKA VRATA ZATVORILA RUKU PUTNICI! ŽENA ZAVRŠILA ISPOD TOČKOVA! Dizalicom podigli VOZILO da bi je IZVUKLI!

Vesti

JEZIVO! AUTOBUSKA VRATA ZATVORILA RUKU PUTNICI! ŽENA ZAVRŠILA ISPOD TOČKOVA! Dizalicom podigli VOZILO da bi je IZVUKLI!

Podeli vest

Prilikom izlaska iz gradskog autobusa Subotičanka D.B. (77) oko 14 časova, zadobila je teške telesne povrede zbog kojih je u životnoj opasnosti

Nezgoda se dogodila u subotičkom naselju Radijalac, kada su ženi vrata zatvorila ruku, a autobus je krenuo i ona se u trenutku našla ispod točkova.

- U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali vozač autobusa "Subotica transa" i putnica D. B. koja je zadobila teške telesne povrede opasne po život. Uviđaj je izvršio zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva – kažu u subotičkoj policiji.

Po rečima očevidaca vatrogasci su dizalicom morali da podignu vozilo da bi izvukli ženu.

- Ruka, kuk, stomak, sve joj je to bilo stisnuto i ležala je ispod točkova. Mislim da je bila živa kada je stigla hitna pomoć – kratko će jedan od očevidaca.

Žena je sa teškim povredama prevezena u bolnicu, gde potvrđuju da je životna ugrožena.

TEŠKA NESREĆA NA PALILULI! Autobus pregazio ženu, vatrogasci pomerali vozilo da bi je izvukli!

U Osnovnom javnom tužilaštvu potvrđuju da je ženi prvo ruka ostala u vratima što je uzrokovalo njen pad. U pitanju je krivično delo protiv bezbednosti u javnom saobraćaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija