• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbija danas

02.10.2019

21:08

ZAKLAO SAM MAJKU, VARALA JE OCA SA KUMOM! Stravičan zločin potresao Kaluđericu! Policija zatekla IZBEZUMLJENOG UBICU U DONJEM VEŠU! Samo je ovo rekao...

Vesti

ZAKLAO SAM MAJKU, VARALA JE OCA SA KUMOM! Stravičan zločin potresao Kaluđericu! Policija zatekla IZBEZUMLJENOG UBICU U DONJEM VEŠU! Samo je ovo rekao...

Podeli vest

Policija je uhapsila Pavla Tomića (20) zbog sumnje da je juče ujutru u porodičnoj kući u beogradskom naselju Kaluđerica nožem zaklao majku Tatjanu (56)

Stravični zločin dogodio se oko tri sata posle ponoći, a sumnja se da je mladić majku ubio jer je varala njegovog oca.

- Osumnjičeni je nakon kraće prepirke sa majkom zgrabio nož i nekoliko puta ga zario u grudi nesrećne žene. Kako mu ni to nije bilo dovoljno, uhapšeni Tomić je tada preklao grkljan majci, a potom skoro nag pobegao iz porodične kuće - kaže izvor.

Ubrzo je na lice mesta izašla policija, a i Hitna pomoć, koja je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt nesrećne žene.

- Ipak, policija je nedaleko od kuće u kojoj se dogodio monstruozni zločin zatekla osumnjičenog mladića, koji je bio vidno pogubljen. Na sebi je imao samo donji veš i pričao je potpuno nepovezane stvari. Bukvalno nije bio svestan da li je uopšte noć ili dan! Ipak, na pitanje policajaca da li zna šta je uradio, mladić je odgovorio: "Znam, ubio sam majku. Ali ona mi više nije majka, varala je mog oca sa kumom - kaže izvor.

IZBO MAJKU NOŽEM, PA JOJ PREREZAO VRAT! Stravičan zločin u Kaluđerici!

 

Osumnjičenom Tomiću su tada stavljene lisice na ruke i on je priveden u nadležnu policijsku stanicu. Njemu je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor do 30 dana. Prema rečima komšija, porodica Tomić se u njihov kraj doselila decembra prošle godine.

- Ranije su živeli u Mirijevu, ovde su se doselili jer nisu morali da plaćaju stan u toj zgradi, već su ga zapravo čuvali. Bili su u lošoj finansijskoj situaciji, ali ništa nije ukazivalo na ovako nešto, niti je ranije policija intervenisala. Koliko znam, Tanja je zbog novčanih problema radila dva posla - kaže komšija porodice.

- Pavle je završio srednju školu za fizioterapeuta, ovih dana je trebalo da krene da radi u struci. Skoro je odradio staž i položio državni ispit da može da radi u zdravstvu. Vredan mladić, jurio je stalno zaposlenje, a tokom leta je radio kao konobar u Vinči. Još uvek sam u šoku da je on bio sposoban za tako nešto - dodaje komšija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRBIJA

pre 4 godine

da se oprosti ovom decku zlocin i nek kazne kuma dozivotnom. Dokle vise da zene varaju muskarce i da im se gleda kroz prste

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija